Neler Yeni

Binance banka hesabına para yatırma

pentiti

80+ Silver
Arkadaşlar şimdi mining yaparak bir miktar ETH kazandım şuan TRBinance hesabımda, onu TL şeklinde babamın banka hesabına göndereceğim (Babamın üzerine doğruladığım için hesabı sıkıntı olmayacağını düşünüyorum) o da bana parayı verecek maalesef Papara kalkmış. Neyse işte bunu nerden nasıl yapabilirim? Kafam çok karıştı bu konu da adım adım bilen anlatabilecek biri varmı?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hocam parayı çevirdikten sonra parayı alabilmek için Çekme tuşuna tıklayın, oraya iban girince zaten hemen miktarı soruyor yolluyorsunuz bu kadar basit

pentiti

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam parayı çevirdikten sonra parayı alabilmek için Çekme tuşuna tıklayın, oraya iban girince zaten hemen miktarı soruyor yolluyorsunuz bu kadar basit
ETH yi TL ye çevirip, sonra ise çekme kısmındaki TRBinance ın bize verdiği IBAN adresini o banka uygulamasında giriyoruz ve bize miktarı sorup çekiyormuyuz yani?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
ETH yi TL ye çevirip, sonra ise çekme kısmındaki TRBinance ın bize verdiği IBAN adresini o banka uygulamasında giriyoruz ve bize miktarı sorup çekiyormuyuz yani?
Evet kardeşim bu kadar basit. Zaten biliyomuşsun bak .)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birazcık anlatım bozukluğu olmuş ama neyse. ETH'yi TL ye çeviriyorsun Al-Sat kısmından, ardından da Cüzdana gelip Çekme tuşuna tıklıyorsun. Sağ üstteki Türk Lirasına basıyorsun. Miktarı girip hesabı üzerine açtığınız kişinin herhangi bir banka hesabındaki IBAN numarasını girip parayı çekiyorsun. 15 dakika kadar bekletilir ama bankaya göre değişiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,923
Üyeler
160,906
Son üye
emirsolen
Top Bottom