Neler Yeni

Binance da GRT/USDT paritesi yükselebilir! Ytd.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar içinde olduğum bir telegram grubu bu paritenin yükseleceğini belirtti. Aynı sinyal yabancı telegram kanallarında da verilmiş.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sorumluluk bende değildir.
Analiz yapabilenler güvenirse alabilir.
Üçgen varmış. Kırarsa sağlam yükselirmiş.

YTD.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Katılım linki atma şansın var mı özelden ilgi duyuyorum yorumlamalara bakmak hoşuma gidiyor.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö
https://www.tradingview.com/x/Ere3WizP/ üçgen dediğiniz buysa yükselen trendin kırılması şuan daha olası. trendden destek alırsa o zaman üçgeni kırma ihtimali tekrar değerlendirilebilir. alacaklara dikkatli olmalarını tavsiye ederim. ytd
bazen böyle grupalrda bizzat şahit olduğum ufak hacimli coinelrde mal kitlemeleri oluyor. dikkatli olmanızı ve coinin market hacmine bakmanızı da tavsiye ederim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.tradingview.com/x/Ere3WizP/ üçgen dediğiniz buysa yükselen trendin kırılması şuan daha olası. trendden destek alırsa o zaman üçgeni kırma ihtimali tekrar değerlendirilebilir. alacaklara dikkatli olmalarını tavsiye ederim. ytd
bazen böyle grupalrda bizzat şahit olduğum ufak hacimli coinelrde mal kitlemeleri oluyor. dikkatli olmanızı ve coinin market hacmine bakmanızı da tavsiye ederim.
Kripto sözlük kanalı da dedi ki şu an canlı
Orda simetrik üçgen var. Fırsat olabilir.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Arkadaşlar içinde olduğum bir telegram grubu bu paritenin yükseleceğini belirtti. Aynı sinyal yabancı telegram kanallarında da verilmiş.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sorumluluk bende değildir.
Analiz yapabilenler güvenirse alabilir.
Üçgen varmış. Kırarsa sağlam yükselirmiş.

YTD.
Konudan bağımsız bir olay yaşandı geçen haftalarda bir arkadaşımın anlattığını sizinle paylaşmak istedim buna benzer bir sebepten gerçekleşiyor olay ve şöyle:
Baya kalabalık bir telegram grubunda (yabancı) yükseleceğini söylüyorlar ve insanları almaya teşvik ediyorlar devamlı
daha sonrasında insanlar toparlıyor bir alt coini(adını unuttum hatırlarsam düzenlerim mesajı) baya topluyor insanlar telegram grubuna güvenerek benim arkadaşım da bu toplayanlar arasında ve coinin değeri yükseliyor tam yeni güne girerken balinalardan biri baya bir parasını çekiyor o coinden ve çok sert bir çakılma yaşanıyor coinin fiyatlarında geri daha haftalar geçmesine rağmen hala değeri yerlerde.
Bu olayın doğruluğu hakkında net bir bilgim yok ama bu telegram grupları çetrefilli görünüyor bu olaylardan yola çıkarsak.
Dikkat edin paranıza yani analizi kendiniz yapın .

Olayı yorumlarsanız da sevinirim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konudan bağımsız bir olay yaşandı geçen haftalarda bir arkadaşımın anlattığını sizinle paylaşmak istedim buna benzer bir sebepten gerçekleşiyor olay ve şöyle:
Baya kalabalık bir telegram grubunda (yabancı) yükseleceğini söylüyorlar ve insanları almaya teşvik ediyorlar devamlı
daha sonrasında insanlar toparlıyor bir alt coini(adını unuttum hatırlarsam düzenlerim mesajı) baya topluyor insanlar telegram grubuna güvenerek benim arkadaşım da bu toplayanlar arasında ve coinin değeri yükseliyor tam yeni güne girerken balinalardan biri baya bir parasını çekiyor o coinden ve çok sert bir çakılma yaşanıyor coinin fiyatlarında geri daha haftalar geçmesine rağmen hala değeri yerlerde.
Bu olayın doğruluğu hakkında net bir bilgim yok ama bu telegram grupları çetrefilli görünüyor bu olaylardan yola çıkarsak.

Olayı yorumlarsanız da sevinirim.
Haklısınız tamamen. Ben de bunlara güvenmedim ilk baş. Ama bu adamlar sayesinde sürekli kar yaptım. Dediklerinin 10 unun 7 si tutuyor.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Haklısınız tamamen. Ben de bunlara güvenmedim ilk baş. Ama bu adamlar sayesinde sürekli kar yaptım. Dediklerinin 10 unun 7 si tutuyor.
Balinaların yönetimde yetkisi var diye bir duyum aldım o tarz telegram gruplarında.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö
benim dediğim mal kitleme olayı tam olarak böyle oluyor. ben kimsenin kimseye bedavadan bir şey verdiğini görmedim.
Orda simetrik üçgen var. Fırsat olabilir.
tamam simetrik üçgen de kırılabilir de alt tarafından kırılmaya daha yakın https://www.tradingview.com/x/eoJzF7Qf/ ben hala ya short pozisyon bahsettiklerini düşünüyorum ya da ellerindeki ürün değer kaybetmesin diye müşteri de çekme çabası olabilir. ben bundan kazanacaksam da kazanmayayım. ytd. isteyenler buyursun arkadaşlar umarım kazanırsınız. (ha benim yüzümden kimse vazgeçmesin kimse para tek kazanılır tek kaybedilir)

dipnot: forumdaki bu tarz konular çok hoş oluyor. keşke daha fazla olsa.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
benim dediğim mal kitleme olayı tam olarak böyle oluyor. ben kimsenin kimseye bedavadan bir şey verdiğini görmedim.

tamam simetrik üçgen de kırılabilir de alt tarafından kırılmaya daha yakın https://www.tradingview.com/x/eoJzF7Qf/ ben hala ya short pozisyon bahsettiklerini düşünüyorum ya da ellerindeki ürün değer kaybetmesin diye müşteri de çekme çabası olabilir. ben bundan kazanacaksam da kazanmayayım. ytd. isteyenler buyursun arkadaşlar umarım kazanırsınız. (ha benim yüzümden kimse vazgeçmesin kimse para tek kazanılır tek kaybedilir)

Kendi aklını kullanıp analiz yapmayan piyasada yok olmaya mahkum hocam.
Ekonomi konusunda tavsiye adam bilse zaten kendi kazanır haksız mıyım hocam?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Teknik analiz öğrenmek istiyorum.
Ücretsiz kaliteli kaynaklar önerir misiniz?

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö
Kendi aklını kullanıp analiz yapmayan piyasada yok olmaya mahkum hocam.
Ekonomi konusunda tavsiye adam bilse zaten kendi kazanır haksız mıyım hocam?
valla hocam bana da laf çakıyor olabilirsiniz ama cümlelerine çok katılıyorum. en iyi yatırım kendinize yatırımdır.
Teknik analiz öğrenmek istiyorum.
Ücretsiz kaliteli kaynaklar önerir misiniz?
xryptowolfe ve ninjatraders'ın (ben çok sevmem ama) youtubeda güzel kaynakları var. wolfenin sanırım referans linkiyle ulaşabildiğiniz bir eğitim serisi de vardı oralardan başlayabilirsiniz. kitap olarak da scala yayınlarının "bir borsa spekülatörünün anıları" kitabını da piyasa hakkında bilgi sahip olmak adına öneririm.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
valla hocam bana da laf çakıyor olabilirsiniz ama cümlelerine çok katılıyorum. en iyi yatırım kendinize yatırımdır.
Yok hocam lütfen yanlış anlamayın benim lafım sizin gibi karşılıksız yardımcı olanlara değil böyle Telegram gruplarında Youtube'da insanları yönlendiren insanlara.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,939
Üyeler
163,413
Son üye
mYagizo
Top Bottom