Neler Yeni

Binance üzerinden işlem yapacağım fakat kartlar konusunda bilgiye ihtiyacım var.

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Herkese merhaba,
Binance üzerinden işlem yapabilmek için Papara hesabı açtım fakat şu hatayı verdi : En az bir defa Papara'ya kendi banka hesabından para yüklemiş olman gerekmektedir.
Sonra Enpara üzerinden banka hesabı açmayı düşündüm kart aidat ücreti almadığı için.
Ama karşıma bir sürü seçenek çıktı, sadece kredi kartı mı filan diye soruyor.
Benim Papara ile Binance'e para transferi yapabilmem için kendi adıma banka hesabı açmam gerekiyor anladığım kadarıyla, enpara üzerinden banka hesabını nasıl açacağım ve kredi kartı istemem mi gerekiyor, kart gelirse ekstre ödeyecek miyim ?
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
teşekkür ederim.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Herkese merhaba,
Binance üzerinden işlem yapabilmek için Papara hesabı açtım fakat şu hatayı verdi : En az bir defa Papara'ya kendi banka hesabından para yüklemiş olman gerekmektedir.
Sonra Enpara üzerinden banka hesabı açmayı düşündüm kart aidat ücreti almadığı için.
Ama karşıma bir sürü seçenek çıktı, sadece kredi kartı mı filan diye soruyor.
Benim Papara ile Binance'e para transferi yapabilmem için kendi adıma banka hesabı açmam gerekiyor anladığım kadarıyla, enpara üzerinden banka hesabını nasıl açacağım ve kredi kartı istemem mi gerekiyor, kart gelirse ekstre ödeyecek miyim ?
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
teşekkür ederim.
Ziraat Bankası vs. bankalardan normal Banka Kartı çıkarttıracaksın. Ekstre falan yok. Sonra o banka kartıyla Papara'ya 1 defa para göndereceksin. Bu sayede Papara hesabın tamamen onaylanmış olacak.

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ziraat Bankası vs. bankalardan normal Banka Kartı çıkarttıracaksın. Ekstre falan yok. Sonra o banka kartıyla Papara'ya 1 defa para göndereceksin. Bu sayede Papara hesabın tamamen onaylanmış olacak.
bu işlemleri yaparken banka hesabımın da olmasını istiyorum (belki babam veya annem para gönderir orada tutarım diye)
annem bunun için enpara üzerinden banka hesabı açmamın mantıklı olduğunu söyledi, ziraat değilde Enpara ile nasıl yaparım dediğim işlemleri ?

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bu işlemleri yaparken banka hesabımın da olmasını istiyorum (belki babam veya annem para gönderir orada tutarım diye)
annem bunun için enpara üzerinden banka hesabı açmamın mantıklı olduğunu söyledi, ziraat değilde Enpara ile nasıl yaparım dediğim işlemleri ?
Zaten vs. dedim. Yani herhangi bir bankadan açabilirsin. EnPara'nın da buna dahil olduğunu düşünüyorum. Hem Binance'de kimlik onayını yaptın değil mi?

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten vs. dedim. Yani herhangi bir bankadan açabilirsin. EnPara'nın da buna dahil olduğunu düşünüyorum. Hem Binance'de kimlik onayını yaptın değil mi?
evet yaptım, fakat dediğim gibi sorun şu, Enpara üzerinden hangi yolu izleyerek banka hesabı açmalıyım.
Bununla ilgili YouTube'a baktım fakat sadece açmayı göstermişler.
Ben Papara hesabımı aktif edecek 'bir banka hesabından para gönderme' işlemini yapmak istiyorum, bu işlem için Enpara üzerinden nasıl banka hesabı açacağım onu öğrenmek istiyorum.
Bu konular hakkında bilgisi olan birisiyle dc veya başka bir yerden iletişime geçme şansım var mıdır ?
Kendimi daha iyi ifade edebilmem için.

Top Bottom