Neler Yeni

Binance'den paramı nasıl çekebilirim?

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,103
İsim
Cicikuş
82TL var nasıl çekerim acaba? bu arada bu para niye düştü ilk baktığımda 96TL'ydi. detaylıca Binance'den nasıl çekeceğimi anlatırsanız sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Jaess reis sen kazım yapıyorsun nasıl çektiğini en ufak detayına kadar adım adım anlatırmısın?

En İyi Cevap
1
Paranı ilk olarak binance tr ye oradan da banka hesabına havale yoluyla çekebilirsin.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,103
İsim
Cicikuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paranı ilk olarak binance tr ye oradan da banka hesabına havale yoluyla çekebilirsin.
baya detaylı oldu gerçekten :D reis ben binance TR ye nasıl atacam binance TR den banka hesabına nasıl atacam onları bilmiyorum detaylandırırmısın

En İyi Cevap
1
baya detaylı oldu gerçekten :D reis ben binance TR ye nasıl atacam binance TR den banka hesabına nasıl atacam onları bilmiyorum detaylandırırmısın
Kusura bakma bu kadar oldu ama burada ve youtube da detaylı var (ben kabaca anlattım)

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,250
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Binance Tr'ye aktararak.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
82TL var nasıl çekerim acaba? bu arada bu para niye düştü ilk baktığımda 96TL'ydi. detaylıca Binance'den nasıl çekeceğimi anlatırsanız sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Jaess reis sen kazım yapıyorsun nasıl çektiğini en ufak detayına kadar adım adım anlatırmısın?
Eğer paran binancede ise öncelikle arkadaşın dediği gibi binance tr ye atman gerekiyor diye biliyorum. Kripto para yoluyla binanceden binance tr cüzdanına çekim yap. Ardından kripto parayı TL'ye çevirerek banka hesabına çekim yap. Şuan pek müsait olmadığım için bu kadar anlatabildim. Beceremezsen akşama doğru daha da detaylı anlatmaya çalışırım.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,103
İsim
Cicikuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular