akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
baya detaylı oldu gerçekten reis ben binance TR ye nasıl atacam binance TR den banka hesabına nasıl atacam onları bilmiyorum detaylandırırmısınParanı ilk olarak binance tr ye oradan da banka hesabına havale yoluyla çekebilirsin.
Kusura bakma bu kadar oldu ama burada ve youtube da detaylı var (ben kabaca anlattım)baya detaylı oldu gerçekten reis ben binance TR ye nasıl atacam binance TR den banka hesabına nasıl atacam onları bilmiyorum detaylandırırmısın
Eğer paran binancede ise öncelikle arkadaşın dediği gibi binance tr ye atman gerekiyor diye biliyorum. Kripto para yoluyla binanceden binance tr cüzdanına çekim yap. Ardından kripto parayı TL'ye çevirerek banka hesabına çekim yap. Şuan pek müsait olmadığım için bu kadar anlatabildim. Beceremezsen akşama doğru daha da detaylı anlatmaya çalışırım.82TL var nasıl çekerim acaba? bu arada bu para niye düştü ilk baktığımda 96TL'ydi. detaylıca Binance'den nasıl çekeceğimi anlatırsanız sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Jaess reis sen kazım yapıyorsun nasıl çektiğini en ufak detayına kadar adım adım anlatırmısın?
hiçbir şey anlamadım :/Kusura bakma bu kadar oldu ama burada ve youtube da detaylı var (ben kabaca anlattım)
Binance Para Çekme: Binance'den Para Çekerken Bilmeniz Gerekenler
Binance'den para nasıl çekilir? Binance para çekme işlemi nasıl yapılır? Binance kullanıcıların adım adın nasıl para çekebileceğini anlattık!listelist.com