Çiftlik bank V2. Denemek istersen sana İBAN atayım 200 TL ateşle ardından sen yoluna ben yoluna.Arkadaşlar heryerde reklamlarına vs. denk geliyorum internettende baktım biraz para çeken var sizce nasıl bir site güvenilir mi yatırılmalı mı ?
150₺ yatırıp 380'e katlayıp kaybettim hocam Yetmedi 150 daha yatırdım 240 tl yaptım ama bir türlü çekemedim. Kod veriyorlar, bankaya soruyorsun haberleri yok böyle bir ödeme yok vs vs. Bulaşmayın hiç. Şikayetlere bakın anlarsınız zaten.Siz daha önce kullandınız mı arkadaşlar çünkü bilen arkadaşlara daha çok bu sorum siz daha önce paranızı kaybettiniz mi hiç ? (Tersleme gibi algılamayın soruyorum sadece)
Çiftlik Bank için de sözde kimse para kaybetmiyorduSiz daha önce kullandınız mı arkadaşlar çünkü bilen arkadaşlara daha çok bu sorum siz daha önce paranızı kaybettiniz mi hiç ? (Tersleme gibi algılamayın soruyorum sadece)
Teşekkür ederim dikkate alacağım.150₺ yatırıp 380'e katlayıp kaybettim hocam Yetmedi 150 daha yatırdım 240 tl yaptım ama bir türlü çekemedim. Kod veriyorlar, bankaya soruyorsun haberleri yok böyle bir ödeme yok vs vs. Bulaşmayın hiç. Şikayetlere bakın anlarsınız zaten.
Lütfen saçma sapan mesaj atmak için mesaj yapmayın ya mantıklı bir şey yazın yada hiç yazmayın!Boş .
Çiftlik Bankta'da ilk kurulduğu zamanlarda 2 arkadaş 100er lira yatırıp 650 lira kazanmışlardı eski zamanlar tabi bir tanesi ekran kartı aldı bıraktı diğeri ise gözü doymadı 200 tl daha yatırdı ama gitti o para ama yine oda 350 lira kar elde etti o geldi aklımaÇiftlik Bank için de sözde kimse para kaybetmiyordu
Kısa ve net yazmak her zaman iyidir.Diğer mesajını okudum. ''BOŞ'' para kaybetmişsin.Teşekkür ederim dikkate alacağım.
Lütfen saçma sapan mesaj atmak için mesaj yapmayın ya mantıklı bir şey yazın yada hiç yazmayın!