Neler Yeni

Binomo Güvenilir mi özelliklede yöneticilere soruyorum

pargali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Veysel Gökçe
Arkadaşlar heryerde reklamlarına vs. denk geliyorum internettende baktım biraz para çeken var sizce nasıl bir site güvenilir mi yatırılmalı mı ?

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Arkadaşlar heryerde reklamlarına vs. denk geliyorum internettende baktım biraz para çeken var sizce nasıl bir site güvenilir mi yatırılmalı mı ?
Çiftlik bank V2. Denemek istersen sana İBAN atayım 200 TL ateşle ardından sen yoluna ben yoluna. ;)

• Hahaha
Reaksiyonlar: DDRQ

AeroCS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Safa YILMAZ
Dolandırıcılık üzerine kurulmuş bir sistem. Zararlı çıkarsınız, parayı da çekemezsiniz.

pargali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Veysel Gökçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz daha önce kullandınız mı arkadaşlar çünkü bilen arkadaşlara daha çok bu sorum siz daha önce paranızı kaybettiniz mi hiç ? (Tersleme gibi algılamayın soruyorum sadece)

pargali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Veysel Gökçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada aksi bir durumda uğrayacağım zarar 10 dolar.

AeroCS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Safa YILMAZ
Siz daha önce kullandınız mı arkadaşlar çünkü bilen arkadaşlara daha çok bu sorum siz daha önce paranızı kaybettiniz mi hiç ? (Tersleme gibi algılamayın soruyorum sadece)
150₺ yatırıp 380'e katlayıp kaybettim hocam :) Yetmedi 150 daha yatırdım 240 tl yaptım ama bir türlü çekemedim. Kod veriyorlar, bankaya soruyorsun haberleri yok böyle bir ödeme yok vs vs. Bulaşmayın hiç. Şikayetlere bakın anlarsınız zaten.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Boş .

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,160
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Çiftlik Bank için de sözde kimse para kaybetmiyordu :)

pargali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Veysel Gökçe
150₺ yatırıp 380'e katlayıp kaybettim hocam :) Yetmedi 150 daha yatırdım 240 tl yaptım ama bir türlü çekemedim. Kod veriyorlar, bankaya soruyorsun haberleri yok böyle bir ödeme yok vs vs. Bulaşmayın hiç. Şikayetlere bakın anlarsınız zaten.
Teşekkür ederim dikkate alacağım.
Lütfen saçma sapan mesaj atmak için mesaj yapmayın ya mantıklı bir şey yazın yada hiç yazmayın!

pargali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Veysel Gökçe
Çiftlik Bank için de sözde kimse para kaybetmiyordu :)
Çiftlik Bankta'da ilk kurulduğu zamanlarda 2 arkadaş 100er lira yatırıp 650 lira kazanmışlardı eski zamanlar tabi bir tanesi ekran kartı aldı bıraktı diğeri ise gözü doymadı 200 tl daha yatırdı ama gitti o para :D ama yine oda 350 lira kar elde etti o geldi aklıma :D

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Teşekkür ederim dikkate alacağım.

Lütfen saçma sapan mesaj atmak için mesaj yapmayın ya mantıklı bir şey yazın yada hiç yazmayın!
Kısa ve net yazmak her zaman iyidir.Diğer mesajını okudum. ''BOŞ'' para kaybetmişsin.

Top Bottom