E egle 80+ Bronze Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 1,611 Dahası Reaksiyon skoru 431 İsim Eagle 7 Şubat 2024 #27 Bence en iyisi midas
A aliservan81 80+ Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 80 7 Şubat 2024 #28 egle yazmış: Bence en iyisi midas Devamı için tıklayın... Aynı şey degil ki hocam binomo direkt kumar uygulaması midas ise yatırım
egle yazmış: Bence en iyisi midas Devamı için tıklayın... Aynı şey degil ki hocam binomo direkt kumar uygulaması midas ise yatırım
F Farex 80+ Silver Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 3,375 8 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #29 Zepett8 yazmış: Hocam para çekerken yatırırken fln sıkıntı oluyor mu Binomo’da? Devamı için tıklayın... Yatırırken olmuyor da çekmede oluyor yok bildirim bırakacakmışız da onlar işleme alacakmış tam dolandırcı hikayeis.
Zepett8 yazmış: Hocam para çekerken yatırırken fln sıkıntı oluyor mu Binomo’da? Devamı için tıklayın... Yatırırken olmuyor da çekmede oluyor yok bildirim bırakacakmışız da onlar işleme alacakmış tam dolandırcı hikayeis.
Method 80+ Bronze Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 977 Dahası Reaksiyon skoru 487 İsim Alperen Eymen Altunoğlu 8 Şubat 2024 #30 Farex yazmış: Ulan bu küçükburjuvazi kanalında hep reklamları çıkıyor bi gireyim dedim anasını satyım başıma ne geldi ya. Devamı için tıklayın... Hocam küçük burjuvaziyi bende izliyorum ama gidip de binomoya kayıt olmuyorum. Keşke yapmasaydınız.. Geçmiş olsun.
Farex yazmış: Ulan bu küçükburjuvazi kanalında hep reklamları çıkıyor bi gireyim dedim anasını satyım başıma ne geldi ya. Devamı için tıklayın... Hocam küçük burjuvaziyi bende izliyorum ama gidip de binomoya kayıt olmuyorum. Keşke yapmasaydınız.. Geçmiş olsun.