USB'den kurulum.BIOS'dan format derken? Low Level Format'dan mı bahsediyorsunuz?
Anakart belleğine bulaşan bir virüs değilse silinir.bende büyük ihtimal virüs var dc de otomatik herkese mesaj atmış bios dan format atınca trojan silinirmi
“Trojan:Script/Sabsik.FL.A!ml bu virüs silinirimi acaba
Belirtmemiş arkadaş. Yeni Anakartlarda Secure erase var ondan mı diyor dedim de. USB'den kurulumu nasıl yapacağınıza bağlı bir durum. Disk bölümlerinin hepsini biçimlendirip, tek Disk'e düşürüp kurulum yaparsanız silinmiş olur.USB'den kurulum.
şey işte ya bilgisayarı yeni alırken kurduğumuz yerBIOS'dan format derken? Low Level Format'dan mı bahsediyorsunuz?
bi tane ssd var bitane hdd ikisini yapıcamBelirtmemiş arkadaş. Yeni Anakartlarda Secure erase var ondan mı diyor dedim de. USB'den kurulumu nasıl yapacağınıza bağlı bir durum. Disk bölümlerinin hepsini biçimlendirip, tek Disk'e düşürüp kurulum yaparsanız silinmiş olur.
Hocam anakart belleğine nasıl bulaşıyor (bilmediğimden dalga geçmek icin değil)USB'den kurulum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart belleğine bulaşan bir virüs değilse silinir.
Valla ben de merak ettim EPROM a nası yazıyorHocam anakart belleğine nasıl bulaşıyor (bilmediğimden dalga geçmek icin değil)
Sanirim bios attığımız kisimi diyorValla ben de merak ettim EPROM a nası yazıyor
Format atınca silinir. Ancak kaç tane depolama biriminiz varsa hepsini biçimlendirmeniz iyi olur.bende büyük ihtimal virüs var dc de otomatik herkese mesaj atmış bios dan format atınca trojan silinirmi
“Trojan:Script/Sabsik.FL.A!ml bu virüs silinirimi acaba
Pek olası gelmedi bana bu. En azından ben karşılaşmadım öyle diyimSanirim bios attığımız kisimi diyor
Birde bu trojan kart bilgilerini alirmi girmeme rağmenFormat atınca silinir. Ancak kaç tane depolama biriminiz varsa hepsini biçimlendirmeniz iyi olur.
Bilgisayarda kayıtlı ise belki olabilir. Mobil bankacılıktan kartınızı e ticaret alışverişlerine kapatabilirsiniz.Birde bu trojan kart bilgilerini alirmi girmeme rağmen
Çok özel virüsler bunlar ama bazen normal kullanıcıları da hedef alabiliyorlar. Nasıl yaptıklarını bilmiyorum.Hocam anakart belleğine nasıl bulaşıyor (bilmediğimden dalga geçmek icin değil)