bios güncelleme yapma

TheLecy

80+
Reaksiyon skoru
25
Arkadaşlar daha önce bios güncelleme işlemi yapmadım. Nereden indiricem link verebilir misiniz? Anakartım modeli ASUS PRIME B450M-K 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 DVI VGA mATX Anakart şuan güncelleme yapsam daha önceki sürümleride yüklemeye gerek var mıdır. Performans konusunda güncelleme yapmam katkı sağlar mı acaba şimdiden teşekkürler

En İyi Cevap
Arkadaşlar daha önce bios güncelleme işlemi yapmadım. Nereden indiricem link verebilir misiniz? Anakartım modeli ASUS PRIME B450M-K 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 DVI VGA mATX Anakart şuan güncelleme yapsam daha önceki sürümleride yüklemeye gerek var mıdır. Performans konusunda güncelleme yapmam katkı sağlar mı acaba şimdiden teşekkürler
Bu saatlerde güncelleme yapmanı önermem elektrik kesintisi yaşama ihtimalin daha fazla gündüz gözüyle yap. Performans konusunda gözle görülür bir artış yüksek ihtimal yaşamazsın diğer soruna gelecek olursak önceki sürümleri yüklemeden en son çıkan BETA OLMAYAN sürümü yükleyebilirsin ama sürümün altında yanında not yazıyorsa örnek 1.70 sürümünde 1.40 eski sürümler önce 1.60...
Güncelleme yaparken sakın elektrik kesintisi yapmayın; anakart üzerindeki bios u silip yeni bios kurduğu için, kurulum tamamlanmadan kapanınca anakart işlevsiz hale gelir.

Bu saatlerde güncelleme yapmanı önermem elektrik kesintisi yaşama ihtimalin daha fazla gündüz gözüyle yap. Performans konusunda gözle görülür bir artış yüksek ihtimal yaşamazsın diğer soruna gelecek olursak önceki sürümleri yüklemeden en son çıkan BETA OLMAYAN sürümü yükleyebilirsin ama sürümün altında yanında not yazıyorsa örnek 1.70 sürümünde 1.40 eski sürümler önce 1.60 sonra 1.70 gibi direkt geçiş yapma önce 1.60 a geç ardından 1.70 e geç. (örnektir)
Bios indirme linkini google a anakart marka model yazarak support kısmından ulaşabilirsin bios güncellerken planlı elektrik kesintilerini kontrol et ve güncelleme başlayınca bilgisayara müdahale etme kendi haline bırak.

En İyi Cevap
Geri