asus tuf serisinde bu özellik varmı bir bilgin varmı ona göre anakart fikrim değişicekIPC Manufacturing, Industrial PC Motherboard Manufacturers - BIOSTAR bu linkten size uygun anakartın dosyasını indirip bir flash diskin içine uygun bir şekilde atıp BIOS üzerinden güncellemeniz lazım. Bazı markalar (MSI gibi) BIOS güncellemelerini kendi update programı üzerinden kolayca ve hiç uğraşmadan sağlayabiliyor.
IPC Manufacturing, Industrial PC Motherboard Manufacturers - BIOSTAR bu linkten size uygun anakartın dosyasını indirip bir flash diskin içine uygun bir şekilde atıp BIOS üzerinden güncellemeniz lazım. Bazı markalar (MSI gibi) BIOS güncellemelerini kendi update programı üzerinden kolayca ve hiç uğraşmadan sağlayabiliyor.
Biostar b550mh fakat o sitede göremedim. Benim attığım linkte indirme yerleri var onlara bakabilir misiniz?Anakartın tam modelini söylerseniz yardımcı olabilirim.
Bak bunu söylemesen yanlış BIOS'u attıracaktım.Biostar b550mh fakat o sitede göremedim. Benim attığım linkte indirme yerleri var onlara bakabilir misiniz?
Fikrim yok Asus kullanmadım.asus tuf serisinde bu özellik varmı bir bilgin varmı ona göre anakart fikrim değişicek
Çok teşekkürler o dosyayı yukarıda attığım biostarın bios güncelleme programıyla yapsam daha iyi olur gibiBak bunu söylemesen yanlış BIOS'u attıracaktım.
Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboa
Best motherboard manufacturers. Biostar provides various high quality motherboard gaming series, including am4 motherboard amd,www.biostar.com.tw
Buradan sürümünü indir. B55ASB19.BSS uzantılı dosyanın adını UPDATE.BSS yapıp flash belleğe at. Bu videodaki şekilde güncelle.
Live Update önermem. Düzgün yapsan da corrupt olabiliyor BIOS.Biostar b550mh fakat o sitede göremedim. Benim attığım linkte indirme yerleri var onlara bakabilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biostarın böyle bir programını buldum. Fakat benden dosya seçmemi istiyor.
Alıntıyı görüntüle
Live Update önermem. Düzgün yapsan da corrupt olabiliyor BIOS.
Şu anki BIOS sürümünü söyle, BIOS güncellemene yardımcı olabilirim.
Flash bellek üzerinden güncelledim oldu teşekkürler.Yardımcı olanlara çok teşekkür ederim. Hem bios güncelledim hemde geç açılma sorunu çözüldü daha ne isteyim