Neler Yeni

Bios Güncellemesi Hakkında

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ensar
Bu sistemi aldım:
IMG_20201017_122853.jpg

Sistem yarın gelecekmiş.
Bios güncellemesini, içinde dosya bulunan bir flash belleğin içine attım, bir sıkıntı olur mu? "B45CS715.BSS" adlı dosyayı indirdim. Doğru sürümü indirmiş miyim?

@crazyreign

Son düzenleme:
En İyi Cevap
İndirdiğin BIOS güncelleme dosyası doğru.
Sistem gelince BIOS güncellemek için PC'yi açtığın zaman F12 tuşuna ardı ardına bas, BIO-FLASHER'a gireceksin bu sayede.
BIO-FLASHER'da fs0: senin flash belleğin olur, fs0:'ın içerisindeki en güncel BIOS güncelleme dosyasını seç ve tamam de, bu işlem yaklaşık 5-10 dakika arasında biter.
PC'nin kapanmamasına dikkat et, BIOS güncellemesi esnasında PC kapanırsa anakart servis yolunu boylar, zaten BIOS Flashback veya Dual-BIOS gibi özellikler yok o anakartta.
Takıldığın bir yer olursa sorabilirsin.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
İndirdiğin BIOS güncelleme dosyası doğru.
Sistem gelince BIOS güncellemek için PC'yi açtığın zaman F12 tuşuna ardı ardına bas, BIO-FLASHER'a gireceksin bu sayede.
BIO-FLASHER'da fs0: senin flash belleğin olur, fs0:'ın içerisindeki en güncel BIOS güncelleme dosyasını seç ve tamam de, bu işlem yaklaşık 5-10 dakika arasında biter.
PC'nin kapanmamasına dikkat et, BIOS güncellemesi esnasında PC kapanırsa anakart servis yolunu boylar, zaten BIOS Flashback veya Dual-BIOS gibi özellikler yok o anakartta.
Takıldığın bir yer olursa sorabilirsin.

En İyi Cevap
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,048,092
Üyeler
166,322
Son üye
SUGAR6