Bios Güncellemesi Hakkında

Reaksiyon skoru
86
BEN SİSEMİ ALDIĞIMDAN BERİDİR HİÇ BİOS KURMADIM ŞİMDİ BİOS GÜNCELLEMEM GEREKTİ AMA BEN ŞUANKİ SÜRÜMÜ BİLMİYORUM,SÜRÜMÜ ÖĞRENİP BUNDAN SONRAKİLERİ SIRA SIRAMI KURACAĞIM YOKSA EN SOM SÜRÜMÜ KURAYIMMI

Sıra Sıra kur daha sağlıklı olur

BEN SİSEMİ ALDIĞIMDAN BERİDİR HİÇ BİOS KURMADIM ŞİMDİ BİOS GÜNCELLEMEM GEREKTİ AMA BEN ŞUANKİ SÜRÜMÜ BİLMİYORUM,SÜRÜMÜ ÖĞRENİP BUNDAN SONRAKİLERİ SIRA SIRAMI KURACAĞIM YOKSA EN SOM SÜRÜMÜ KURAYIMMI
aman elektrikler gitmesin hocam :) en son sürümü kurun.

Sıra Sıra kur daha sağlıklı olur
Sıra sıra kurması bir şeyi değiştirmez anakart yüklemek istediğiniz BIOS'u denetledikten sonra kendi içerisinde kurulu olanı silip yenisini yüklüyor, tam da bu yüzden BIOS kurulumu yaparken elektrik vb. sorunların olmaması gerek geri dönüşü yok sonrası yetkili servis işi.

Ya arkadaşım anakartını bilmeden sana nasıl cevap verelim? Anakarta göre değişir bu durum ayrıca şu anki bios sürümün nedir onu da bilmemiz gerekir. Diğer bir taraftan bunları belirt ki aynı durumda olan arkadaşlar bu konudan faydalanabilsin.

Anakart nedir? her anakart direk son sürüme güncellenmiyor.

Güncelledim son sürüme ,bilgisayarım baya hızlandı yardım için teşekkürler
(MODEL:MSI B450 M PRO M2)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,699
Üyeler
187,720
Son üye
cakirbey74
Geri