Neler Yeni

Yardım Bıos güncellemesi sonrası işlemci frekans artışı

efkan21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efkan
merhaba acer nitro an16 42 ryzen 8845hs 4060 lı bir laptopum var geçen gün bıosu güncelledikten sonra fark ettim ki işlemci frekansında bir artış var turbo boostu kapatıyorum yine aynı nıtro bıosta kısıtlı seçenekler var c state açık mı kapalı mı onuda bilmiyorum yardımınızı bekliyorum lütfen yardımcı olun gezmedik site girmedik form bırakmadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef
Sorun tam olarak frekans artması ise normal. BIOS güncellemesi ile frekans hızını yükseltiyor firmalar yani performansın artıyor kısaca.

efkan21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun tam olarak frekans artması ise normal. BIOS güncellemesi ile frekans hızını yükseltiyor firmalar yani performansın artıyor kısacpeki
Sorun tam olarak frekans artması ise normal. BIOS güncellemesi ile frekans hızını yükseltiyor firmalar yani performansın artıyor kısaca.

ne yapmamı önerirsin reis yardımcı olur musun bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

acer yetkili servisine kadar aradım acaba açabilirler mi advanced ayarlarını böyle birşeyin mümkün olmadıgını söylediler undervolt yapıcam o halde ne diyorsun

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef
ne yapmamı önerirsin reis yardımcı olur musun bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

acer yetkili servisine kadar aradım acaba açabilirler mi advanced ayarlarını böyle birşeyin mümkün olmadıgını söylediler undervolt yapıcam o halde ne diyorsun
Elle düzeltmen gerekiyor tüm cihazlarda olmasa da bazı hiazlar otomatik olarak max perofrmasna ayarlıyor bios yüzünden. Eyw kötü de bir şey dğil fakat donanımın ömrünü kısabilir. Undervolt yapmanda da bir sıkıntı yok.

efkan21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
reis pc belirttigim gibi acer yetkili servisini aradım advanced gelimş ayarları için mümkün olmadıgını söylediler
bıostan elle düzeltemiyorum malesef

Top Bottom