Neler Yeni

Bios Güncellemesi Sonrası Siyah Ekran Garanti Dışı Bırakır Mı?

MagicPump

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
ömür ertürk
Arkadaşlar sorum başlıkta ki gibidir kullandığım anakart garantide iken beklememek için MSI 320 a pro anakart aldım 430 TL'ye Trendyol boss teknoloji üzerinden icinde 2.5 yıllık bir bios yüklüydü w11 ve ftpm vs için bios güncellemek istedim siteden son biosu flaşa yazdım vs m flaş modunu açtım bir daha ekran vermedi bios pili CMOS reset vs denedim ekran vermedi garanti kağıdı üzerinde ki distribütör firmayi aradım durumu anlattım iade olarak gönderin aldığınız yere dedi bana gelen cevap ise gorseldeki gibidir tüketici hakem heyetine gitmeyi dusunuyorum modlu bios vs guncellemedikten sonra garanti dışı kalmaz diye biliyorum anakart ?
Screenshot_20220808-100102.png

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur
Arkadaşlar sorum başlıkta ki gibidir kullandığım anakart garantide iken beklememek için MSI 320 a pro anakart aldım 430 TL'ye Trendyol boss teknoloji üzerinden icinde 2.5 yıllık bir bios yüklüydü w11 ve ftpm vs için bios güncellemek istedim siteden son biosu flaşa yazdım vs m flaş modunu açtım bir daha ekran vermedi bios pili CMOS reset vs denedim ekran vermedi garanti kağıdı üzerinde ki distribütör firmayi aradım durumu anlattım iade olarak gönderin aldığınız yere dedi bana gelen cevap ise gorseldeki gibidir tüketici hakem heyetine gitmeyi dusunuyorum modlu bios vs guncellemedikten sonra garanti dışı kalmaz diye biliyorum anakart ?Alıntıyı görüntüle
Saf a yatsaydın böyleydi deseydin onun dışında adamlar haklı

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Batuhan
Bios güncellemesi sonrası anakart garanti kapsamı dışında kalmaması gerek eğer hatalı işlem yapmadıysanız benzer bir durumu yaşadım anakartı garantiye verdim bios yükledikten sonra açılmıyor talebiyle servis halletti ücret alınmadı garanti dahilinde yapıldı.

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Arkadaşlar sorum başlıkta ki gibidir kullandığım anakart garantide iken beklememek için MSI 320 a pro anakart aldım 430 TL'ye Trendyol boss teknoloji üzerinden icinde 2.5 yıllık bir bios yüklüydü w11 ve ftpm vs için bios güncellemek istedim siteden son biosu flaşa yazdım vs m flaş modunu açtım bir daha ekran vermedi bios pili CMOS reset vs denedim ekran vermedi garanti kağıdı üzerinde ki distribütör firmayi aradım durumu anlattım iade olarak gönderin aldığınız yere dedi bana gelen cevap ise gorseldeki gibidir tüketici hakem heyetine gitmeyi dusunuyorum modlu bios vs guncellemedikten sonra garanti dışı kalmaz diye biliyorum anakart ?Alıntıyı görüntüle
Bios Piline Resat Atmayı Denedin Mi?

MagicPump

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
ömür ertürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios güncellemesi sonrası anakart garanti kapsamı dışında kalmaması gerek eğer hatalı işlem yapmadıysanız benzer bir durumu yaşadım anakartı garantiye verdim bios yükledikten sonra açılmıyor talebiyle servis halletti ücret alınmadı garanti dahilinde yapıldı.
Evet olması gereken bu zaten yapacaklari işlem yeni bios yazmak chipset üzerinden ama bu boss şirketine göre kullanıcı bios atarken sorun gerçekleşirse garanti dışı kalıyormuş takildigim nokta bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saf a yatsaydın böyleydi deseydin onun dışında adamlar haklı
Haklılık boyutu ne tam olarak onu anlayamadım bios atilmasi servis üzerinden mi olmalı onun haricinde ki şeyler garanti dışı mi bırakıyor ?

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Batuhan
Evet olması gereken bu zaten yapacaklari işlem yeni bios yazmak chipset üzerinden ama bu boss şirketine göre kullanıcı bios atarken sorun gerçekleşirse garanti dışı kalıyormuş takildigim nokta bu
Siz satıcıya bakmayın anakartın kutusundan çıkan servise bir telefon edin bilgi alın. Bios güncellemesi sonrası siyah ekran aldığınızı belirtin onlar açıklayıp yardımcı olacaktır.

Top Bottom