Bios Güncellemesi Sonrası Siyah Ekran Garanti Dışı Bırakır Mı?

MagicPump

80+
Reaksiyon skoru
64
Arkadaşlar sorum başlıkta ki gibidir kullandığım anakart garantide iken beklememek için MSI 320 a pro anakart aldım 430 TL'ye Trendyol boss teknoloji üzerinden icinde 2.5 yıllık bir bios yüklüydü w11 ve ftpm vs için bios güncellemek istedim siteden son biosu flaşa yazdım vs m flaş modunu açtım bir daha ekran vermedi bios pili CMOS reset vs denedim ekran vermedi garanti kağıdı üzerinde ki distribütör firmayi aradım durumu anlattım iade olarak gönderin aldığınız yere dedi bana gelen cevap ise gorseldeki gibidir tüketici hakem heyetine gitmeyi dusunuyorum modlu bios vs guncellemedikten sonra garanti dışı kalmaz diye biliyorum anakart ?
Screenshot_20220808-100102.png

Arkadaşlar sorum başlıkta ki gibidir kullandığım anakart garantide iken beklememek için MSI 320 a pro anakart aldım 430 TL'ye Trendyol boss teknoloji üzerinden icinde 2.5 yıllık bir bios yüklüydü w11 ve ftpm vs için bios güncellemek istedim siteden son biosu flaşa yazdım vs m flaş modunu açtım bir daha ekran vermedi bios pili CMOS reset vs denedim ekran vermedi garanti kağıdı üzerinde ki distribütör firmayi aradım durumu anlattım iade olarak gönderin aldığınız yere dedi bana gelen cevap ise gorseldeki gibidir tüketici hakem heyetine gitmeyi dusunuyorum modlu bios vs guncellemedikten sonra garanti dışı kalmaz diye biliyorum anakart ?Alıntıyı görüntüle
Saf a yatsaydın böyleydi deseydin onun dışında adamlar haklı

Bios güncellemesi sonrası anakart garanti kapsamı dışında kalmaması gerek eğer hatalı işlem yapmadıysanız benzer bir durumu yaşadım anakartı garantiye verdim bios yükledikten sonra açılmıyor talebiyle servis halletti ücret alınmadı garanti dahilinde yapıldı.

Arkadaşlar sorum başlıkta ki gibidir kullandığım anakart garantide iken beklememek için MSI 320 a pro anakart aldım 430 TL'ye Trendyol boss teknoloji üzerinden icinde 2.5 yıllık bir bios yüklüydü w11 ve ftpm vs için bios güncellemek istedim siteden son biosu flaşa yazdım vs m flaş modunu açtım bir daha ekran vermedi bios pili CMOS reset vs denedim ekran vermedi garanti kağıdı üzerinde ki distribütör firmayi aradım durumu anlattım iade olarak gönderin aldığınız yere dedi bana gelen cevap ise gorseldeki gibidir tüketici hakem heyetine gitmeyi dusunuyorum modlu bios vs guncellemedikten sonra garanti dışı kalmaz diye biliyorum anakart ?Alıntıyı görüntüle
Bios Piline Resat Atmayı Denedin Mi?

Bios güncellemesi sonrası anakart garanti kapsamı dışında kalmaması gerek eğer hatalı işlem yapmadıysanız benzer bir durumu yaşadım anakartı garantiye verdim bios yükledikten sonra açılmıyor talebiyle servis halletti ücret alınmadı garanti dahilinde yapıldı.
Evet olması gereken bu zaten yapacaklari işlem yeni bios yazmak chipset üzerinden ama bu boss şirketine göre kullanıcı bios atarken sorun gerçekleşirse garanti dışı kalıyormuş takildigim nokta bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saf a yatsaydın böyleydi deseydin onun dışında adamlar haklı
Haklılık boyutu ne tam olarak onu anlayamadım bios atilmasi servis üzerinden mi olmalı onun haricinde ki şeyler garanti dışı mi bırakıyor ?

Evet olması gereken bu zaten yapacaklari işlem yeni bios yazmak chipset üzerinden ama bu boss şirketine göre kullanıcı bios atarken sorun gerçekleşirse garanti dışı kalıyormuş takildigim nokta bu
Siz satıcıya bakmayın anakartın kutusundan çıkan servise bir telefon edin bilgi alın. Bios güncellemesi sonrası siyah ekran aldığınızı belirtin onlar açıklayıp yardımcı olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,521
Üyeler
185,114
Son üye
MTKrz
Geri