Neler Yeni

BIOS GÜNCELLEMESİ VE SİYAH EKRAN HATASI

Darwin64

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet Zeki KAYA
Merhaba 2 ay önce yeni pc topladım. 2. haftada pc yi yeni çalıştırdığım zaman çok nadir olarak kitlenme yaşıyodum ve pc yi reslediğim zaman tekrar devam ediyodum işlerime. Fakat 2 hafta önce sıklaşmaya başladı ve araştırmalar sonucu BIOS güncelleme gerektiğini öğrendim ve kendi çapımda güncellemeye çalıştım. Bu sefer pc hiç açılmamamaya başladı. Siyah ekran, kasa çalışıyor, klavye mouse ve ekran çalışmıyor. BIOS güncellemesi daha da sıkıntı oluşturdu ve sıfırlamam gerekti. BIOS pilini takıp çıkarınca gene aynı sorun oldu. Sürekli pc yi aç kapa yaparak sonunda açabildim fakat hemen kitlenip siyah ekran alıyodum. ,( bu arada windows ekran kartı hepsi güncel). Sonra aygıt yöneticisinden ekran kartını güncellemeyi denetledim ve enteresan bi şekilde güncelleme buldu ve indirdi kurdu. Sorunum tamamen çözüldü çok ilginç. Ama radeon ayarlarında güncelleme çıktı. Şimdi ben korkuyorum radeon dan güncellemeye ekran kartını. Ya tekrar aynı problemi yaşarsam diye. Şimdi bu problem nedir neden böyle sorun yaşadım ve saçma bi şekilde tekrar sorunum çözüldü. Sorunu anlatabildim umarım. Okuyup yorum yapanlara teşekkürler :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,741
Üyeler
171,799
Son üye
Snipper
Top Bottom