Bios güncellemesi yaparken dondu ve açılmıyor yardım

Kerpeten

80+
Reaksiyon skoru
35
Anakart: msi b350m bazooka Kuzenimin pcye işlemci yukseltmesi yapicaktim biosu güncellemek icin flasha atıp biostan m flastan guncellemeyi baslattim ama %25 te dondu ve 1 saat boyunca öyle kaldi birçok bilgisayara bios güncellemesi yaptığım için bu sürenin en fazla 5dk olduğunu biliyorum kalattim pcyi tekrar acmaya calistigimda siyah ekran ve cpu ışığı yanmaya başladı biosla alakali olduğunu anladım bios pilini cikartip bilgisayarı güçten çıkarttım 15dk bekleyip geri taktım olmuştur heralde diye tekrardan açtım ama nafile bios sifirlanmadi internetten araştırdım onun pinleri varmış onlara tornavidayla surtunup alimi almak gerekiyormus ozamanda sifirlaniyormus onuda yaptim ama yinede ayni siyah ekran aliyorum acil yardim lazim çocuğa cok mahçup oldum:(

Anakart: msi b350m bazooka Kuzenimin pcye işlemci yukseltmesi yapicaktim biosu güncellemek icin flasha atıp biostan m flastan guncellemeyi baslattim ama %25 te dondu ve 1 saat boyunca öyle kaldi birçok bilgisayara bios güncellemesi yaptığım için bu sürenin en fazla 5dk olduğunu biliyorum kalattim pcyi tekrar acmaya calistigimda siyah ekran ve cpu ışığı yanmaya başladı biosla alakali olduğunu anladım bios pilini cikartip bilgisayarı güçten çıkarttım 15dk bekleyip geri taktım olmuştur heralde diye tekrardan açtım ama nafile bios sifirlanmadi internetten araştırdım onun pinleri varmış onlara tornavidayla surtunup alimi almak gerekiyormus ozamanda sifirlaniyormus onuda yaptim ama yinede ayni siyah ekran aliyorum acil yardim lazim çocuğa cok mahçup oldum:(
garantiye gönderin :(

Bios güncellemesini yarıda kesince ne olacağını bekledin ki? Usb arızalı sanırsam, anakartta bios flashback var mı

Dostum birakayim sabaha kadar %25 te mi kalsın belliki sikinti vardı kapattim biosu sifirlarim diye sifirlayamiyorum
Tamam da ben mi yaptım? Olanı söylüyorum ben sana, bios update yarıda kesilmez anakartta flashback özelliği yoksa. Hem bir hata yapmışsın hem bana carlıyorsun. Usbnin falan çalıştığına emin olsaydın. Servispointe sor kaç liraya bios atıyorlarmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000 liranın üstündeyse verme yeni anakart alırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,438
Üyeler
174,152
Son üye
frisby233
Geri