G guneri 80+ Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 11 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Berkay Güneri 23 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar yeni gelen hazır bilgisayarıma bios güncellemesi yapıcam (Gigabyte b450m K) ama anakartım v1.0 mı v2.0 mı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar yeni gelen hazır bilgisayarıma bios güncellemesi yapıcam (Gigabyte b450m K) ama anakartım v1.0 mı v2.0 mı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Emre Zengin Moderatör Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 20,164 En İyi Cevap 20 Dahası Reaksiyon skoru 7,834 Konum Çorlu/Tekirdağ İsim Emre Zengin 23 Kasım 2023 #2 guneri yazmış: Arkadaşlar yeni gelen hazır bilgisayarıma bios güncellemesi yapıcam (Gigabyte b450m K) ama anakartım v1.0 mı v2.0 mı bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Devamı için tıklayın... Anakartının üstünde ya da anakartının kutusunun üstünde hangi REV sürümü yazar hocam. Kutuyu çöpe atmadıysan bakabilir misin?
guneri yazmış: Arkadaşlar yeni gelen hazır bilgisayarıma bios güncellemesi yapıcam (Gigabyte b450m K) ama anakartım v1.0 mı v2.0 mı bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Devamı için tıklayın... Anakartının üstünde ya da anakartının kutusunun üstünde hangi REV sürümü yazar hocam. Kutuyu çöpe atmadıysan bakabilir misin?