BIOS ekranına giriyorum M flash ı seçiyorum sonra sistem kendini kapatiyor açınca siyah ekranda kalıyordirek m flash ekranın gırmeye calısrken mı sıyah ekranda kalıyor yoksa bıos uzerınden gırmeye calısırken mı
o zaman bıosa gırer gıbı m flash menusune gırme tusu varmı o anakartta bılıyormusunBIOS ekranına giriyorum M flash ı seçiyorum sonra sistem kendini kapatiyor açınca siyah ekranda kalıyor
Açıkcası bilgisayarla pek aram yok dolayısıyla bilgimde yok ama modeli A520M-A PRO varsa bakabileceğiniz bir site denerimo zaman bıosa gırer gıbı m flash menusune gırme tusu varmı o anakartta bılıyormusun
Bendede aynisi oluyor 3-4 kere ayni seyi yapinca aciliyorBIOS ekranına giriyorum M flash ı seçiyorum sonra sistem kendini kapatiyor açınca siyah ekranda kalıyor
Anakartımız aynı model mi acaba yaklaşık 2-3 kere denemişimdir birazcık daha deniyimBendede aynisi oluyor 3-4 kere ayni seyi yapinca aciliyor
Ayni degilAnakartımız aynı model mi acaba yaklaşık 2-3 kere denemişimdir birazcık daha deniyim
Açıkcası bilgisayarla pek aram yok dolayısıyla bilgimde yok ama modeli A520M-A PRO varsa bakabileceğiniz bir site denerim
Bir iki kere daha deniyeyim bakalim umarım olur faceit için güncellemek gerekiyormuşAyni degil
Boot tuşu f11 diyor ben del e basarak giriyorum f11 e mi basmaliyim?
galıba oyle bır tus yok ama su vıdeoya bakabılırsın belkı yanlıs bır yere gırıyor olabılırsın
boot derken wındwosun boot etmesı ıcın ssdyı sectıgmız yerden bahsedıyorlar orası degıl buyuk ıhtımalle ama deneyebılırsınBir iki kere daha deniyeyim bakalim umarım olur faceit için güncellemek gerekiyormuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Boot tuşu f11 diyor ben del e basarak giriyorum f11 e mi basmaliyim?