Bios pilini çıkardım 20 dk bekledim 2 kez yaptım bu işleminolmadıönce pcyi kapat psudan fişi çek, sonra kasayı aç anakartta jbat pinleri olcak. Clear cmos yaz google a çıkar. Çatal kaşık gibi metal bişeyi o pinlere 10 saniye boyunca değdir. PC KAPALI OLCAK BUNU YAPARKEN FİŞ ÇEKİLİ OLCAK. Bunları yaparsan açılır geri
Kanka çok mı bekledin ki acaba, tuşa basınca anakartta hangi ışıklar yanıyorBios pilini çıkardım 20 dk bekledim 2 kez yaptım bu işleminolmadı
Hocam arkadaş Valorantta UEFI hatasi aldiği için bunu uygulamiş galiba birşeyleri bozdu.Kanka çok mı bekledin ki acaba, tuşa basınca anakartta hangi ışıklar yanıyor
Bios sıfırlasın diye jbat pinlerine değdir dedimde bios pili çıkarıp takmış yine görüntü yokmuşHocam arkadaş Valorantta UEFI hatasi aldiği için bunu uygulamiş galiba birşeyleri bozdu.
Evet bu yüzdenHocam arkadaş Valorantta UEFI hatasi aldiği için bunu uygulamiş galiba birşeyleri bozdu.
Ama hocam TPM ve UEFI'nin ne alakası var hiç mi bakmadınız başlıga ya da içeriğe ?Evet bu yüzden
Ama hocam TPM ve UEFI'nin ne alakası var hiç mi bakmadınız başlıga ya da içeriğe ?
Ama hocam TPM ve UEFI'nin ne alakası var hiç mi bakmadınız başlıga ya da içeriğe ?Hata kofları aynıydı
Bios dan açtım olmadı tpm ide açtımTamam bu biostan açiliyoe zaten sadece bunu açacaktınız. Tpm ne alaka yani ?
Tpm ve UEFI secure boot ikisi beraber açılıyor.Ama hocam TPM ve UEFI'nin ne alakası var hiç mi bakmadınız başlıga ya da içeriğe ?