C cnx0x9 80+ Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 21 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Can çakır 30 Mart 2021 #1 Anakart A320Mh Biosu indirirken bios update diye bir şey gedi onu ne yapacağım?
Agathon 80+ Silver Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2,372 En İyi Cevap 2 31 Mayıs 2021 #3 batuhanxxx yazmış: [email protected] ulaş bana Devamı için tıklayın... Gmail vermek ne alaka ben anlamadım ? En son beta olmayan sürümü usb ye yazın. Atmasını biliyorsanız işlemlere devam edin. Biri zip halinde indiriyor. Diğeri sadece update dosyasını indiriyor. Mesaj otomatik birleştirildi: 31 Mayıs 2021 cnx0x9 yazmış: Anakart A320Mh Biosu indirirken bios update diye bir şey gedi onu ne yapacağım? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın...
batuhanxxx yazmış: [email protected] ulaş bana Devamı için tıklayın... Gmail vermek ne alaka ben anlamadım ? En son beta olmayan sürümü usb ye yazın. Atmasını biliyorsanız işlemlere devam edin. Biri zip halinde indiriyor. Diğeri sadece update dosyasını indiriyor. Mesaj otomatik birleştirildi: 31 Mayıs 2021 cnx0x9 yazmış: Anakart A320Mh Biosu indirirken bios update diye bir şey gedi onu ne yapacağım? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın...
aydin. 80+ Gold Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 6,534 En İyi Cevap 1 31 Mayıs 2021 #4 Mart ayındaki konu şimdi neden hortladı ki Adam o zamandan bu yana bırak bios updateyi yeni bios geldiyse onu bile güncellemistir.
Mart ayındaki konu şimdi neden hortladı ki Adam o zamandan bu yana bırak bios updateyi yeni bios geldiyse onu bile güncellemistir.
Agathon 80+ Silver Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2,372 En İyi Cevap 2 31 Mayıs 2021 #5 AydinSahin yazmış: Mart ayındaki konu şimdi neden hortladı ki Adam o zamandan bu yana bırak bios updateyi yeni bios geldiyse onu bile güncellemistir. Devamı için tıklayın... Tarihine hiç bakmadım Bu vasıfsız arkadaş yazmış onun yazısını görüp cevaplandırdım İçimdeki yardımseverlik duygusu
AydinSahin yazmış: Mart ayındaki konu şimdi neden hortladı ki Adam o zamandan bu yana bırak bios updateyi yeni bios geldiyse onu bile güncellemistir. Devamı için tıklayın... Tarihine hiç bakmadım Bu vasıfsız arkadaş yazmış onun yazısını görüp cevaplandırdım İçimdeki yardımseverlik duygusu