Neler Yeni

Bios ramin MHz sini yükselttik mavi ekran alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Diyar ayata
Bios ramin MHz sini yükselttik mavi ekran alıyorum ve bios girip düzeltmeye çalıştığım zaman kaydet ve çık basıyorum biosta takılı kalıyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,858
İsim
Emre Zengin
Bios ramin MHz sini yükselttik mavi ekran alıyorum ve bios girip düzeltmeye çalıştığım zaman kaydet ve çık basıyorum biosta takılı kalıyor
Exit sekmesinden Load Default Settings ya da Restore Defaults yazana basıyorsun di mi? Ondan sonra kaydedip çık yap bakalım. Eğer gene olmazsa anakart modelin nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Diyar ayata
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Exit sekmesinden Load Default Settings ya da Restore Defaults yazana basıyorsun di mi? Ondan sonra kaydedip çık yap bakalım. Eğer gene olmazsa anakart modelin nedir?
Resrore defaulta bastım şimdi yine takılı kaldı anakartım msı pro b650 s wifi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevabınızı bekliyorum.

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,858
İsim
Emre Zengin
Resrore defaulta bastım şimdi yine takılı kaldı anakartım msı pro b650 s wifi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevabınızı bekliyorum.
Bilgisayarı kapat. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Ondan sonra RAM'leri çıkar. RAM'leri çıkardıktan sonra anakart üstünde JBAT1 yazan 2 pinli bir yer göreceksin. Tornavida yardımıyla o 2 pine aynı anda 5-10 saniye tornavidayı değdir. Ondan sonra RAM'leri A2 ve B2 (2. slot ve 4. slot) olacak şekilde geri takıp sistemi çalıştır.
1726151725198.png

Top Bottom