.CAP
uzantılı BIOS güncelleme dosyasının ismi değişiyor, BIOS Flasback'e hazır hale geliyor.Asus Prime H410M-F.BIOS Renamer ASUS anakartlarla alakalı. Eğer BIOS Flashback kullanacaksan arşivi klasöre çıkarttıktan sonra çalıştırıyorsun BIOS Renamer'ı, böylece.CAP
uzantılı BIOS güncelleme dosyasının ismi değişiyor, BIOS Flasback'e hazır hale geliyor.
Her ASUS anakartta BIOS Flashback özelliği yok ancak ASUS yine de BIOS Renamer'ı dahil ediyor BIOS güncellemesine.
Normal şekilde güncelleyeceksen BIOS Renamer'la bir işin yok, sadece .CAP uzantılı dosyayı atacaksın flash belleğine.
Anakartın nedir?
O anakartta BIOS Flashback özelliği yok, BIOS Renamer'la da bir işin yokAsus Prime H410M-F.
Şimdi arşivi indirdim,o zaman flash belleğe sadece bios dosyasını atıyorum dimi?O anakartta BIOS Flashback özelliği yok, BIOS Renamer'la da bir işin yok.
Belirtmiştim ne yapacağını halbukiŞimdi arşivi indirdim,o zaman flash belleğe sadece bios dosyasını atıyorum dimi?
Kusura bakmayın şimdi elimde kalır diye yavaş yavaş hareket ediyorum affınıza sığınırım.Belirtmiştim ne yapacağını halbuki.
Başarıyla güncelledim,teşekkür ederim.O anakartta BIOS Flashback özelliği yok, BIOS Renamer'la da bir işin yok.