İlk önce SSD ye format at ondan sonra bios sıfırlasan mükemmel bir zeka pırıltısı içeren bir şey söylüyorum bak o kadar zor olmamalı.Merhaba mesela hack durumlarında biosa sızılmışsa bios sıfırlarken SSD çıkarmak önerilmişti bir arkadaşa sızan bios sıfırlama sonrası SSD takınca tekrar sızamaz mı? Niye SSD çıkarmak lazım?
SSD format atılınca biostan tekrar sızarlar süper zekalı kardeşim.İlk önce SSD ye format at ondan sonra bios sıfırlasan mükemmel bir zeka pırıltısı içeren bir şey söylüyorum bak o kadar zor olmamalı.
:SAFADFGDASGAD tamam knk tüm hackerlar seni hedef almış biosuna mükemmel derecede tehlikeli virüs koymuşlar.SSD format atılınca biostan tekrar sızarlar süper zekalı kardeşim.
Arkadaşım hacklendim demedim soru sordum?:SAFADFGDASGAD tamam knk tüm hackerlar seni hedef almış biosuna mükemmel derecede tehlikeli virüs koymuşlar.
Arkadaşın dediği doğru gibi ,yani mantıken doğru.Arkadaşım hacklendim demedim soru sordum?
Forumda biri konu açmıştı ordaki bilgili bir arkadaş bios sıfırlarken SSD çıkar demişti sebebini soruyorum arkadaş dalga geçer gibi cevap veriyor.Arkadaşın dediği doğru gibi ,yani mantıken doğru.
Haklisinizdir , ters bir anına gelmiştir.Forumda biri konu açmıştı ordaki bilgili bir arkadaş bios sıfırlarken SSD çıkar demişti sebebini soruyorum arkadaş dalga geçer gibi cevap veriyor.
ssd yi temizlesen bios dan sıfırlamassan bir anlamı kalmazMerhaba mesela hack durumlarında biosa sızılmışsa bios sıfırlarken SSD çıkarmak önerilmişti bir arkadaşa sızan bios sıfırlama sonrası SSD takınca tekrar sızamaz mı? Niye SSD çıkarmak lazım?
Mesela böyle bir durumda ne yapılmalı?ssd yi temizlesen bios dan sıfırlamassan bir anlamı kalmaz
baştan aynı işlemlerMesela böyle bir durumda ne yapılmalı?
İlk önce ne yapılmalı SSD mi bios mu?baştan aynı işlemler