taylansimdi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,968
Normalde hızlı b550-e var bende ama 1804 bende de çok yavaş ilerledi. Endişe etme normaldir
bendeki olay siyah ekran da bekliyorsunuz muhtemelen. Kasayı kapatıp fişi çekip pili çıkarıp 5 dakika bekleyip yeniden takın bende sıkıntı çıkmadı sizde deneyeceksiniz gibiHala olmadı yarım saat geçti
Siyah ekran değil benimkibendeki olay siyah ekran da bekliyorsunuz muhtemelen. Kasayı kapatıp fişi çekip pili çıkarıp 5 dakika bekleyip yeniden takın bende sıkıntı çıkmadı sizde deneyeceksiniz gibi
Ekranın görüntüsünü telefon ile çekip buraya atar mısınızSiyah ekran değil benimki
ekran görüntüsünü telefonla çekip atar mısınız?Siyah ekran değil benimki
Aynı anda aynı şeyi yazmak mı? .dEkranın görüntüsünü telefon ile çekip buraya atar mısınız
Hocam anlamadım ki ben biosu bilgisayarı yeniden başlatıp öyle giriyorum biosa böyle nasıl girdiniz.
Biosa girmedim ez update üzerinden windows açıkken yapıyorumAynı anda aynı şeyi yazmak mı? .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam anlamadım ki ben biosu bilgisayarı yeniden başlatıp öyle giriyorum biosa böyle nasıl girdiniz.
NEDEN BIR INSAN BIOSUNU WINDOWS DAN GÜNCELLEMEYE ÇALIŞIR ACABA
flash ile yapsa 2 dk sürmeyecekNEDEN BIR INSAN BIOSUNU WINDOWS DAN GÜNCELLEMEYE ÇALIŞIR ACABA sinirlendim şuan
hiç sanmıyorum ama yüklenmez ise pcyi kapatın gücü kesin bios pilini çıkarıp 5dk bekleyip yeniden takın bu sefer flash ile güncelleyinBen bunu böyle bırakıyorum eninde sonunda yüklenir heralde