6 6trky9 80+ Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 35 Dahası Reaksiyon skoru 13 İsim Tarık Y. 9 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar bilgisayarım mavi ekran verdi bilgisayar kapandıktan sonra açtım ama windowsa deil biosa atıyor çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun. Mesaj otomatik birleştirildi: 9 Ağustos 2020 Gigabyte anakart kullaniyorum
Arkadaşlar bilgisayarım mavi ekran verdi bilgisayar kapandıktan sonra açtım ama windowsa deil biosa atıyor çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun. Mesaj otomatik birleştirildi: 9 Ağustos 2020 Gigabyte anakart kullaniyorum
Krull 80+ Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 274 Dahası Reaksiyon skoru 91 İsim kruull krulll 9 Ağustos 2020 #2 eğer sadece birtane depolama aygıtı kullanıyorsan sorun depolama aygıtındadır.
6 6trky9 80+ Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 35 Dahası Reaksiyon skoru 13 İsim Tarık Y. 9 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 cann19 yazmış: eğer sadece birtane depolama aygıtı kullanıyorsan sorun depolama aygıtındadır. Devamı için tıklayın... Bilgisayarı satın alalı 1 hafta olmadı bozulması bayaa anormal olur ama bozulmuş da olabilir bozulduğunu nasıl anliycam peki??
cann19 yazmış: eğer sadece birtane depolama aygıtı kullanıyorsan sorun depolama aygıtındadır. Devamı için tıklayın... Bilgisayarı satın alalı 1 hafta olmadı bozulması bayaa anormal olur ama bozulmuş da olabilir bozulduğunu nasıl anliycam peki??
Krull 80+ Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 274 Dahası Reaksiyon skoru 91 İsim kruull krulll 9 Ağustos 2020 #4 biostan bak depolama aygıtını görüyormu olmasa farklı bir depolama aygıtı tak.