Kurşunlu1928
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Selamun aleyküm öncelikle bilgisayarım toshiba satellite biosa giremiyorum duyan bilen varsa bi yardımcı olursa sevinirim
bilgisayar windows açılış ekranındayken shift tuşuna 3 saniye basılı tutmayı deneSelamun aleyküm öncelikle bilgisayarım toshiba satellite biosa giremiyorum duyan bilen varsa bi yardımcı olursa sevinirim
Bilgisayarın açıkken windows tuşunda yeniden başlatın üstüne mousenin tikini koy sonra shift tusuna basılı tut sonra elin shift deyken yeniden başlata bas gelen ekrandan sorun gidere tıkla sonra uefı ayarlara tıkla sonra biosa girersinSelamun aleyküm öncelikle bilgisayarım toshiba satellite biosa giremiyorum duyan bilen varsa bi yardımcı olursa sevinirim
F2 tuşuna bas çek yaparakta denedim basıp çekmedende denedim ama bi sonuç alamadım maalesefF2 tuşuna basılı tutup mu açtınız bilgisayarı?Hangi yöntemle açtınız da giremediniz?
Eyv bro işe yaradıBilgisayarın açıkken windows tuşunda yeniden başlatın üstüne mousenin tikini koy sonra shift tusuna basılı tut sonra elin shift deyken yeniden başlata bas gelen ekrandan sorun gidere tıkla sonra uefı ayarlara tıkla sonra biosa girersin