İlk defa bu kadar rezilini gördümtakarım takibide ama pcyi toplattığım bilgisayarcı psu kablolarını o kadar iyi düzenlemiski ramları çıkartıp takmama hiç engel oluşturmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok iyi düzen değilmi
var psu v650 sfx kabloları kısa olduğu için öyle yapmış birazcık hak vermek lazımKasanın arka tarafında boşluk varsa kabloları oraya toplayabilirsin.
%90 gelmesi gerek.ama bir çözüm bulup yapıcağım ramları dediğiniz yere taktıktan sonra xmp gelirmi hocam
Gunaydinlar bu saatde yazdigim icin uzgunum ramlari dediginiz yere taktim ama hâlâ xmp profile none diyor%90 gelmesi gerek.
hala boyleGunaydinlar bu saatde yazdigim icin uzgunum ramlari dediginiz yere taktim ama hâlâ xmp profile none diyor
BIOS'u yazdığım şekilde tekrardan sıfırlayıp RAM'leri aynı şekilde A2 ve B2'ye takar mısın? Tekrardan yaptıktan sonra olmazsa CPU-Z adlı programı indirip SPD sekmesinde Slot yazan kısımların fotoğrafını atar mısın?Gunaydinlar bu saatde yazdigim icin uzgunum ramlari dediginiz yere taktim ama hâlâ xmp profile none diyor
hala boyle
hemen hocam deniyorumBIOS'u yazdığım şekilde tekrardan sıfırlayıp RAM'leri aynı şekilde A2 ve B2'ye takar mısın? Tekrardan yaptıktan sonra olmazsa CPU-Z adlı programı indirip SPD sekmesinde Slot yazan kısımların fotoğrafını atar mısın?
dediğinizi katiyen yaptım efendim halen bu durumda şimdi cpu z yi indiricemhemen hocam deniyorum
Bellekte XMP profili yok çok garip. Hangi bellek bu?dediğinizi katiyen yaptım efendim halen bu durumda şimdi cpu z yi indiricem
buyrun efendim slot 1 ile slot 2 boş
bilmiyorum efendim yardımlarınızı esirgemesseniz çok mutlu olurum tabi sokak arası bilgisayarcıdan bilgisayar toplatırsam olacağı buBellekte XMP profili yok çok garip. Hangi bellek bu?
Ramin hiç XMP desteği olmama ihtimali var mı peki? Her bellekte yok yani bu sonuçtabilmiyorum efendim yardımlarınızı esirgemesseniz çok mutlu olurum tabi sokak arası bilgisayarcıdan bilgisayar toplatırsam olacağı bu
3200 MHz CL22 diyor. XMP profili görünmüyor. Bence bu RAM'leri değiştir.bilmiyorum efendim yardımlarınızı esirgemesseniz çok mutlu olurum tabi sokak arası bilgisayarcıdan bilgisayar toplatırsam olacağı bu
param olduğu ilk gün3200 MHz CL22 diyor. XMP profili görünmüyor. Bence bu RAM'leri değiştir.