Neler Yeni

Çözüldü✓ Biosta SSD gözükmüyor

WhyVerona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdullah Özdikici
eski laptobumu bir nebze hızlandırmak için ssd almaya karar verdim. Ssd hdd yuvasına uymayınca cd dvd yerine kızak alıp ssd yi ona takmayı düşündüm. Oldu da depolamadan biçimlendirdim ve C nin yanında ssd gözüküyor fakat windowsu ssd ye kurmak için biosa girdiğimde ssdyi göremiyorum. Youtube da araştırdım fakat bulamadım. Lütfen yardım edin yoruldum.

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Murat GH
Boot menüden Launch CSM << Disabled. Orada görünecektir.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,326
İsim
Semih Boran
eski laptobumu bir nebze hızlandırmak için ssd almaya karar verdim. Ssd hdd yuvasına uymayınca cd dvd yerine kızak alıp ssd yi ona takmayı düşündüm. Oldu da depolamadan biçimlendirdim ve C nin yanında ssd gözüküyor fakat windowsu ssd ye kurmak için biosa girdiğimde ssdyi göremiyorum. Youtube da araştırdım fakat bulamadım. Lütfen yardım edin yoruldum.
Neden HDD'yi optik sürücü yuvasına takmıyorsunuz? SSD'yi normal SATA portuna takmanız en doğrusu.

WhyVerona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdullah Özdikici
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden HDD'yi optik sürücü yuvasına takmıyorsunuz? SSD'yi normal SATA portuna takmanız en doğrusu.
denedim. Hddnin yerine taktım vidaları oturmadı zorlamak istemedim. Zaten uymadığı için cd yerine kızak almayı denedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boot menüden Launch CSM << Disabled. Orada görünecektir.
maalesef söylediğiniz biosta gözükmüyor

Top Bottom