Neler Yeni

Biostan çıktım görüntü gitti gelmiyor

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Arkadaşlar biostan çıktım görüntü gelmedi kapatıp açtım bios pilini çıkardım pinlerle reset denedim kabloları çıkarıp taktım bunları 2-3 kere denedim hala gelmiyor

Alialyy38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali
Arkadaşlar biostan çıktım görüntü gelmedi kapatıp açtım bios pilini çıkardım pinlerle reset denedim kabloları çıkarıp taktım bunları 2-3 kere denedim hala gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ramleri çıkarıp tak bi benimde başıma gelmişti o şekilde düzeldi

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
monitör ve ekran kartındaki kabloları bi kontrol et benim hdmi kablosu sıkıntılı mesela bazen kilit ekranına gelene kadar görüntü geliyor kilit ekranında gidiyor kablolara bi el atıyorum kendine geliyor

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
monitör ve ekran kartındaki kabloları bi kontrol et benim hdmi kablosu sıkıntılı mesela bazen kilit ekranına gelene kadar görüntü geliyor kilit ekranında gidiyor kablolara bi el atıyorum kendine geliyor
Denedim her şeyi

Alialyy38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali
Yanlış bilgi vermek istemiyorum ama benim monitör viewsonic hdmı ile bağlantı yaptığımda sık sık böyle görüntü gidiyordu DP kablosu aldım sonrasında düzeldi sen tekrar pili çıkar ramları çıkar ekran kartını çıkar bi 10-15 dk bekle pili hemen takma yani sonra tekrar dene bakalım ne olacak

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Yanlış bilgi vermek istemiyorum ama benim monitör viewsonic hdmı ile bağlantı yaptığımda sık sık böyle görüntü gidiyordu DP kablosu aldım sonrasında düzeldi sen tekrar pili çıkar ramları çıkar ekran kartını çıkar bi 10-15 dk bekle sonra tekrar dene bakalım ne olacak
Tamam her şeyi çıkarayım

Düzeldi

İşlemci hariç tüm herşeyi çıkardım bios pili ve kablolar dahil 2-3 dakika bekledim geri taktım açıldı.

Son düzenleme:

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
Tamam her şeyi çıkarayım

Düzeldi

İşlemci hariç tüm herşeyi çıkardım bios pili ve kablolar dahil 2-3 dakika bekledim geri taktım açıldı.
o kadar sökmene gerek yok tekrar olursa bios pilini çıkar 10dk bekle açılmaz ise bios pilini tekrar sök pili taktığın yer ile pil arasına tornavida gibi iletken bir şey götür 5saniye beklet yeterli diğer söktüğün kabloları tekrar sökmene gerek yok biosu sadece bios pili ve jumper sıfırlar

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
o kadar sökmene gerek yok tekrar olursa bios pilini çıkar 10dk bekle açılmaz ise bios pilini tekrar sök pili taktığın yer ile pil arasına tornavida gibi iletken bir şey götür 5saniye beklet yeterli diğer söktüğün kabloları tekrar sökmene gerek yok biosu sadece bios pili ve jumper sıfırlar
Tamam teşekkür ederim

Top Bottom