Arkadaşlar biostan çıktım görüntü gelmedi kapatıp açtım bios pilini çıkardım pinlerle reset denedim kabloları çıkarıp taktım bunları 2-3 kere denedim hala gelmiyor
Denedim her şeyimonitör ve ekran kartındaki kabloları bi kontrol et benim hdmi kablosu sıkıntılı mesela bazen kilit ekranına gelene kadar görüntü geliyor kilit ekranında gidiyor kablolara bi el atıyorum kendine geliyor
Tamam her şeyi çıkarayımYanlış bilgi vermek istemiyorum ama benim monitör viewsonic hdmı ile bağlantı yaptığımda sık sık böyle görüntü gidiyordu DP kablosu aldım sonrasında düzeldi sen tekrar pili çıkar ramları çıkar ekran kartını çıkar bi 10-15 dk bekle sonra tekrar dene bakalım ne olacak
o kadar sökmene gerek yok tekrar olursa bios pilini çıkar 10dk bekle açılmaz ise bios pilini tekrar sök pili taktığın yer ile pil arasına tornavida gibi iletken bir şey götür 5saniye beklet yeterli diğer söktüğün kabloları tekrar sökmene gerek yok biosu sadece bios pili ve jumper sıfırlarTamam her şeyi çıkarayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düzeldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci hariç tüm herşeyi çıkardım bios pili ve kablolar dahil 2-3 dakika bekledim geri taktım açıldı.
Tamam teşekkür ederimo kadar sökmene gerek yok tekrar olursa bios pilini çıkar 10dk bekle açılmaz ise bios pilini tekrar sök pili taktığın yer ile pil arasına tornavida gibi iletken bir şey götür 5saniye beklet yeterli diğer söktüğün kabloları tekrar sökmene gerek yok biosu sadece bios pili ve jumper sıfırlar