rkarayel
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 22
- İsim
- Ramazan KARAYEL
Merhabalar, yakın zamanda kasama dark freezer x129 kule tipi soğutucu takarken öğrendim ki biostar h510m model anakartımda rgb girişi yokmuş üstadlar, hem soğutucunun geçişler şuan deaktif hem de ilerdeki görsel yenilemeye büyük problem çıkarıyor. Size sormak istediğim konu şu ben bu kasaya en ucuz yoldan ne şekilde rgb bağlantısı sağlarım aşağıya linkini bıraktığım ürünün görevi satadan güç alıp rgb bağlantısı mı sağlamak yoksa 1 olan bağlantıyı 5-10 sayılarına mı çıkarmak. 300-400 bandında sanırım bu işi tek başına gören parçalar var lakin hem bilgim yok hem kasanın masrafından dolayı daha fazla bütçemi üzmek istemem, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Alfais 4847 ARGB RGB Led 3 Pin 11 Port 5V SATA Power Güç Fan Çoklayıcır Şerit Hub Kablo Splitter : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Alfais 4847 ARGB RGB Led 3 Pin 11 Port 5V SATA Power Güç Fan Çoklayıcır Şerit Hub Kablo Splitter : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güncel.Merhabalar, yakın zamanda kasama dark freezer x129 kule tipi soğutucu takarken öğrendim ki biostar h510m model anakartımda rgb girişi yokmuş üstadlar, hem soğutucunun geçişler şuan deaktif hem de ilerdeki görsel yenilemeye büyük problem çıkarıyor. Size sormak istediğim konu şu ben bu kasaya en ucuz yoldan ne şekilde rgb bağlantısı sağlarım aşağıya linkini bıraktığım ürünün görevi satadan güç alıp rgb bağlantısı mı sağlamak yoksa 1 olan bağlantıyı 5-10 sayılarına mı çıkarmak. 300-400 bandında sanırım bu işi tek başına gören parçalar var lakin hem bilgim yok hem kasanın masrafından dolayı daha fazla bütçemi üzmek istemem, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Alfais 4847 ARGB RGB Led 3 Pin 11 Port 5V SATA Power Güç Fan Çoklayıcır Şerit Hub Kablo Splitter : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Son düzenleme: