Hiç mı yok bu anakartta mı yok cunku hıc yok degıl boyle bır teknolojı var4 pinli derken bu telefonlarda kullanılan tek kablo üzerinden hem ses hem mikrofon aktaran jaktan bahsediyorsanız anakartın kendisinde ondan yok, mikrofon ve sesi ayıracak bir aparat almanız gerekiyor.
Öyle bir teknoloji var tabii ki de ama masaüstü bilgisayarlarda tercih edilmiyor, bu sebeple hemen hemen hiçbir anakartta yok, ses ve mikrofon jakları ayrıdır, sizin dediğiniz şekilde genelde laptoplarda olur, sizin kulaklığınızdaki mikrofon ve ses sinyali kablosunu iki jaka ayıran bir dönüştürücü olmadan mikrofonu kullanamazsınız.Hiç mı yok bu anakartta mı yok cunku hıc yok degıl boyle bır teknolojı var
anladım tesekkurlerÖyle bir teknoloji var tabii ki de ama masaüstü bilgisayarlarda tercih edilmiyor, bu sebeple hemen hemen hiçbir anakartta yok, ses ve mikrofon jakları ayrıdır, sizin dediğiniz şekilde genelde laptoplarda olur, sizin kulaklığınızdaki mikrofon ve ses sinyali kablosunu iki jaka ayıran bir dönüştürücü olmadan mikrofonu kullanamazsınız.
saol reıs bende var aldıgım kulaklıgın ıcnden de cıkıyor fakat ben yınede sormak ıstedım gerek var mı dıye