evet dırek dosyayı flashın ıcıne atıp bıos gırıp guncelleyebılırsınArkadaşlar .bss li bir dosya indirdim son update, bunu FAT biçimli flasha atıp güncelleme yapsam olur mu ?
Teşekkür ediyorumevet dırek dosyayı flashın ıcıne atıp bıos gırıp guncelleyebılırsın
Teşekkür ediyorum yani FAT biçimlide oluyor değilmi, .bss dosyasını içine atsam yeterlimidir ?Anakartın kullanım kılavuzunda BIOS güncellemesi için disk formatının FAT veya FAT32 olması gerektiği yazıyor, sanırım NTFS ile de yapılıyor, görmüş olabilirim ama kullanım kılavuzuna uyalım.
FAT32 dosya sistemli diskine en güncel BIOS güncelleme dosyasını atıp BIO-FLASHER'la BIOS güncelleyebilirsin.
Eğer takıldığın bir yer varsa sorabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Evet, yeterlidir.Teşekkür ediyorum yani FAT biçimlide oluyor değilmi, .bss dosyasını içine atsam yeterlimidir ?
Kullanacağım flash format flashı idi, isminde NTFS yazıyor dosya biçiminde FAT sıkıntı olurmu ? kusura bakmayın fazla soru sordum.Evet, yeterlidir.
NTFS ise de dene istersen, ben NTFS ile de yapan görmüştüm sanırım ya.
Dene bakalım ya, olmazsa FAT32 yapıp denersin, çok sıkıntı değil o.Kullanacağım flash format flashı idi, isminde NTFS yazıyor dosya biçiminde FAT sıkıntı olurmu ?
Önemli değil!kusura bakmayın fazla soru sordum.
Teşekkürler umarım bir sıkıntı olmaz ilk bios update'im.Dene bakalım ya, olmazsa FAT32 yapıp denersin, çok sıkıntı değil o.
Önemli değil!
Böyle bir ekran geldi flashi görmedi mi acaba ?Dene bakalım ya, olmazsa FAT32 yapıp denersin, çok sıkıntı değil o.
Önemli değil!
fs0: olan genelde takılı olan ilk USB disktir, fs0:'ın içine gir.Böyle bir ekran geldi flashi görmedi mi acaba ?