Biostar Bios Update Yapma

Yasinn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,370
Arkadaşlar .bss li bir dosya indirdim son update, bunu FAT biçimli flasha atıp güncelleme yapsam olur mu ?

En İyi Cevap
Anakartın kullanım kılavuzunda BIOS güncellemesi için disk formatının FAT veya FAT32 olması gerektiği yazıyor, sanırım NTFS ile de yapılıyor, görmüş olabilirim ama kullanım kılavuzuna uyalım.
FAT32 dosya sistemli diskine en güncel BIOS güncelleme dosyasını atıp BIO-FLASHER'la BIOS güncelleyebilirsin.
Eğer takıldığın bir yer varsa sorabilirsin.
1603972017745.png
Arkadaşlar .bss li bir dosya indirdim son update, bunu FAT biçimli flasha atıp güncelleme yapsam olur mu ?
evet dırek dosyayı flashın ıcıne atıp bıos gırıp guncelleyebılırsın

Anakartın kullanım kılavuzunda BIOS güncellemesi için disk formatının FAT veya FAT32 olması gerektiği yazıyor, sanırım NTFS ile de yapılıyor, görmüş olabilirim ama kullanım kılavuzuna uyalım.
FAT32 dosya sistemli diskine en güncel BIOS güncelleme dosyasını atıp BIO-FLASHER'la BIOS güncelleyebilirsin.
1603972017745.png

En İyi Cevap
evet dırek dosyayı flashın ıcıne atıp bıos gırıp guncelleyebılırsın
Teşekkür ediyorum
Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ediyorum yani FAT biçimlide oluyor değilmi, .bss dosyasını içine atsam yeterlimidir ?

Ekler

• IMG_20201029_145414.jpg
    IMG_20201029_145414.jpg
    3.8 MB · Hit: 68
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,898
Üyeler
198,212
Son üye