güncellemesem ne olur.BIOS Nasıl Güncellenir?
BIOS güncelleme nasıl yapılır? Sisteminizin BIOS yapısı hakkında bilgi alın: Adım #1: Windows arama çubuğundan “Sistem Bilgisi”ne girin. Adım #2: Sistem Modeli kısmından bilgisayarınızın model adını öğrenin. Adım #3: BIOS Sürümü / Tarihi bölümünden BIOS sürüm numaranızı öğrenin. Yukarıdaki...donanimarsivi.com
eğer çok eski sürüm varsa ekran kartı, işlemci gibi donanımların tam performansını alamayabilirsingüncellemesem ne olur.
Ne gibi riskleri var bios güncellemenin ?Ben güncellemiyorum. OC ayarlarım mükemmel güncellersem bir problem ile karşılaşacağımdan eminim. Ayrıca riskleri de var.
Ne gibi riskleri var bios güncellemenin ?
Bunların ne gibi olumsuz sonuçları var elektrik kesintisi olağan bir şey bıos update ederken kesilirse nolurEn büyük riski elektrik kesintisi. Onun dışında başarısız BIOS güncellemesi de yaşayabilirsiniz. Bu sorunu yaşayan biri görmüştüm 13 saat boyunca BIOS güncellemesi devam etmiş sonunda kapatmak zorunda kalmış.
Bunların ne gibi olumsuz sonuçları var elektrik kesintisi olağan bir şey bıos update ederken kesilirse nolur
bios update taş çatlasın 2dk süren bişey o sırada elektrik kesilirse yh artık
güncel anakatlarda zibilyon tane koruma mevcut merak etme sen doğru sürümü atmaya dikkat et bişey olmaz