Neler Yeni

Biosu windows dan sonra yüklemek

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Umut
Merhabalar 1 ay önce PC almıştım ve bu pc geldiğinde içinde windows 10 vardı yani ilk açılışta bios gitmedim direct masaüstünü açtım neyse aradan 2 gün geçtikten sonra windows 11 güncellemesi geldi ve güncelledim (Bios halen güncel değil) halen daha sağ alt ta windows u etkinleştir yazısı var bu kadar gelmişim pc baya kullandım oyunlar yükledim oyunlara modlar yükledim bundan sonra Bios güncellesem bir sıkıntı olurmu Donanım Arşivi; "Bilgisayar Alındıktan Sonra Yapılması Gerekenler" video sunu izlemiştim ama tam anlayamamıştım adımları ayrıca ağır yük testlerini de yapmadım sinerjiden aldım pc yi onlar yapmıştır diye düşündüm
Pc formatlayıp herşeyi en baştan yapsam mı daha sağlıklı olur ilk önce bios güncelleyip windows kurup yüke bırakayım yoksa bu haliyle format atmadan bios güncelleyip ağır yüke alayım pc yi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,957
İsim
Emre Zengin
Merhabalar 1 ay önce PC almıştım ve bu pc geldiğinde içinde windows 10 vardı yani ilk açılışta bios gitmedim direct masaüstünü açtım neyse aradan 2 gün geçtikten sonra windows 11 güncellemesi geldi ve güncelledim (Bios halen güncel değil) halen daha sağ alt ta windows u etkinleştir yazısı var bu kadar gelmişim pc baya kullandım oyunlar yükledim oyunlara modlar yükledim bundan sonra Bios güncellesem bir sıkıntı olurmu Donanım Arşivi; "Bilgisayar Alındıktan Sonra Yapılması Gerekenler" video sunu izlemiştim ama tam anlayamamıştım adımları ayrıca ağır yük testlerini de yapmadım sinerjiden aldım pc yi onlar yapmıştır diye düşündüm
Pc formatlayıp herşeyi en baştan yapsam mı daha sağlıklı olur ilk önce bios güncelleyip windows kurup yüke bırakayım yoksa bu haliyle format atmadan bios güncelleyip ağır yüke alayım pc yi
BIOS güncellemen yeterli olur, bir sıkıntı çıkarmaz Windows üstünde.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,217
İsim
yusuf ecer
Herhangi bi fark olmaz önce veya sonra yüklemende sorun yok direkt güncelleyebilirsin

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Windows kurulu geldiği gibi kalsın. Bios güncellemene de gerek yok. Windows için bir lisans anahtarı satın alacaksın ve kayıt edeceksin. Bios'luk bir sorunun yok. Lisansın yok, sorun bu.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
windowsunu win 10 dan yükseltdiysen becerebilrsen komple temiz kurulum yap flasha temiz bi 11 iso su çek tekrardan kur . win 11 de hata alanların çoğu win10 dan upgrade güncelliyenler yani. Yada kullan hata alırsan yaparsın bilgin olsun

Top Bottom