Menfaatsiz
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6
- İsim
- Umut
Merhabalar 1 ay önce PC almıştım ve bu pc geldiğinde içinde windows 10 vardı yani ilk açılışta bios gitmedim direct masaüstünü açtım neyse aradan 2 gün geçtikten sonra windows 11 güncellemesi geldi ve güncelledim (Bios halen güncel değil) halen daha sağ alt ta windows u etkinleştir yazısı var bu kadar gelmişim pc baya kullandım oyunlar yükledim oyunlara modlar yükledim bundan sonra Bios güncellesem bir sıkıntı olurmu Donanım Arşivi; "Bilgisayar Alındıktan Sonra Yapılması Gerekenler" video sunu izlemiştim ama tam anlayamamıştım adımları ayrıca ağır yük testlerini de yapmadım sinerjiden aldım pc yi onlar yapmıştır diye düşündüm
Pc formatlayıp herşeyi en baştan yapsam mı daha sağlıklı olur ilk önce bios güncelleyip windows kurup yüke bırakayım yoksa bu haliyle format atmadan bios güncelleyip ağır yüke alayım pc yi
Pc formatlayıp herşeyi en baştan yapsam mı daha sağlıklı olur ilk önce bios güncelleyip windows kurup yüke bırakayım yoksa bu haliyle format atmadan bios güncelleyip ağır yüke alayım pc yi