Neler Yeni

Çözüldü✓ biosum çılgına döndü

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray
arkdaşlar selam işlmcime ryzen masterden oc ypatım bunu biosa aktarıcaktım başıma gelen olaylar ; 4 ghz verdim ardından voltajda 1,1 vericektim ama 1 yazıyorum virgül koymama izin vermiyordu neyse sonra boşverelim dedşk oc olmasada olur ryzen masteri açıp yaparjm ben dedim sonra exit witout yani kaydetmden çıkınca görüntü gelmiyo kaydedip çıkıncada görüntü gelmiyor bios sıfırlamak zorunda kalıyoruz biosu sıfırlıyoruz xmp profilini yükseltip ramleri normale getirip biosdan çıkıyom yine görüntü gelmiyo xmp bozuk diyelim manuel yapıyorum 1,35v veriyorum klasik yine kaydet çık diyince ekran vermyo siyah ekranda kalıyo biosa giricne PC sapıtıyo sanıım enyse bios sıfılıyıp PC yi tekrar açıp hiçbişeye ellemzsem açılıyo ama bios sıfırlıyıp biosa girip hiçbişey yapmadan çıksam bile ekrana görüntü gelmiyor

bofuduk55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Onur bay
arkdaşlar selam işlmcime ryzen masterden oc ypatım bunu biosa aktarıcaktım başıma gelen olaylar ; 4 ghz verdim ardından voltajda 1,1 vericektim ama 1 yazıyorum virgül koymama izin vermiyordu neyse sonra boşverelim dedşk oc olmasada olur ryzen masteri açıp yaparjm ben dedim sonra exit witout yani kaydetmden çıkınca görüntü gelmiyo kaydedip çıkıncada görüntü gelmiyor bios sıfırlamak zorunda kalıyoruz biosu sıfırlıyoruz xmp profilini yükseltip ramleri normale getirip biosdan çıkıyom yine görüntü gelmiyo xmp bozuk diyelim manuel yapıyorum 1,35v veriyorum klasik yine kaydet çık diyince ekran vermyo siyah ekranda kalıyo biosa giricne PC sapıtıyo sanıım enyse bios sıfılıyıp PC yi tekrar açıp hiçbişeye ellemzsem açılıyo ama bios sıfırlıyıp biosa girip hiçbişey yapmadan çıksam bile ekrana görüntü gelmiyor
Ağam senin dilin ne söyliyir ağam

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Bios sıfırlayınca amd overckocking sıfırlanmıyor elle düzelt onu

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Oraya değeri milivolt cinsinden yazıyorsun virgül koymak ne ya :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,350
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
beyler bu konuları salsanızda diğer konuma baksanız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam A320 chipsetli anakart ile Ryzen Master'dan overclock yapmayı deneyip anakartı brick eden gördüm, bundan dolayı olabilir mi sizce?
arkdaşlar dureumu düzelttim fabrika ayarlına döndürüdm bitti ola asıl olay başka şimdi

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
beyler bu konuları salsanızda diğer konuma baksanız
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkdaşlar dureumu düzelttim fabrika ayarlına döndürüdm bitti ola asıl olay başka şimdi

BIOS hakkında sorun yaşıyorsan USB'ye son sürüm BIOS yükleyip BIOS'u tekrar yaz.

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Hocam A320 chipsetli anakart ile Ryzen Master'dan overclock yapmayı deneyip anakartı brick eden gördüm, bundan dolayı olabilir mi sizce?

Yok değilmiş.

Mesela anakartın standart offset voltajı 1.1V ise Ryzen Master standart voltajı değiştiriyormuş.

Çözüm yeniden BIOS yüklemek oluyormuş.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Yok değilmiş.

Mesela anakartın standart offset voltajı 1.1V ise Ryzen Master standart voltajı değiştiriyormuş.

Çözüm yeniden BIOS yüklemek oluyormuş.
Tamam la işte, Ryzen Master'dan müdahale ediyor ve brick yapıyor anakartı.
Aynı cevabı verdin.

Top Bottom