Neler Yeni

Yardım bipleme oldu galiba sistemde

Bunca zamandır hiç bip sesi gelmediyse, bip sesli video açtığın anda öyle bir ses duymuş gibi olduysan ve üstüne de video arkada açık kalmışsa zaten cevap belli: bip sesi videodan gelmiş. Diğer türlü olması için çok ekstrem bir tesadüf düzeyi lazım çünkü.

Siz yine de sisteminizi takip edin, anormallikler var mı ya da bip sesi olayı yaşanıyor mu diye kontrol edin. Ama bence sorun yoktur, videodan gelmiştir.
o videodanmı geldi kasadanmı geldi ondan korktum birde bugün leptoptan bu ses geldi ondan kafama baya takıldı biraz inceleyeyim dedim şu sesi derken biranda böyle bir durum oluştu önceden yoktu çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Troll herhalde.
trolle alakası yok hocam ciddi soroyuroum

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
o videodanmı geldi kasadanmı geldi ondan korktum birde bugün leptoptan bu ses geldi ondan kafama baya takıldı biraz inceleyeyim dedim şu sesi derken biranda böyle bir durum oluştu önceden yoktu çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

trolle alakası yok hocam ciddi soroyuroum
Bilgisayarı bilemem ama laptop'ta öyle bir ses geldiyse kontrol ettirmenizi öneririm.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
bilgisayardan gelmemiştir değilmi ama hocam bilgisayardan gerçekten baya korkuyorum
O anı ben yaşamadığım için kesin bir şey söyleyemem. Ama sizin anlattıklarınıza bakacak olursak ve doğru anladıysam olan şu: Laptop'tan bu ses geliyor, siz de bu sesi merak edip bilgisayardan sesin videosunu açıyorsunuz. Daha sonra arkadaki başka bir sekmeye geçince aynı sesi duyuyorsunuz ve telaşlanıp hemen videoya geri dönüyorsunuz. Bir bakıyorsunuz ki video açık kalmış, ses de oradan gelmiş olabilir diye düşünüyorsunuz. Ancak yine de içinizde bir kuşku kalıyor ve buraya soruyorsunuz.

Durum anlattığım gibiyse bence bilgisayarda sorun yok, ses videodan gelmiş. Korkulacak bir şey yok. İçiniz rahat edecekse birkaç gün bilgisayarı gözlemleyin, en kesin kanıya öyle varırsınız.

O anı ben yaşamadığım için kesin bir şey söyleyemem. Ama sizin anlattıklarınıza bakacak olursak ve doğru anladıysam olan şu: Laptop'tan bu ses geliyor, siz de bu sesi merak edip bilgisayardan sesin videosunu açıyorsunuz. Daha sonra arkadaki başka bir sekmeye geçince aynı sesi duyuyorsunuz ve telaşlanıp hemen videoya geri dönüyorsunuz. Bir bakıyorsunuz ki video açık kalmış, ses de oradan gelmiş olabilir diye düşünüyorsunuz. Ancak yine de içinizde bir kuşku kalıyor ve buraya soruyorsunuz.

Durum anlattığım gibiyse bence bilgisayarda sorun yok, ses videodan gelmiş. Korkulacak bir şey yok. İçiniz rahat edecekse birkaç gün bilgisayarı gözlemleyin, en kesin kanıya öyle varırsınız.
videoda bu zaten

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok