Neler Yeni

Bir an alçılı ayağın üstüne basmak sorun olur mu?

Mersocu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Batuhan Çalık
Arkadaşlar doktor ayağımın kırık olduğunu üzerine basmamı aksi taktirde ameliyat gerekir dedi. Değnekle yürürken kaydı düşmemek içim bir anlık ayağımın üstüne bastım ama hiç ağrı sızı olmadı, hala da ciddi ağrı yok ciddi bir şey olur mu?

grasdiyas

80+ Silver
spordayken bileğimi kirmisim eve gidince anladım acısı garip bi şekilde sonradan geliyo git acile baksinlar bi

Mersocu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Batuhan Çalık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
spordayken bileğimi kirmisim eve gidince anladım acısı garip bi şekilde sonradan geliyo git acile baksinlar bi
Hocam ayak zaten pazara bağlanan gecesi oldu. Geçer dedim olmadI, sabaha karşı gittim. Alçıya alındı bugün de ortopedi baktı. Ayağını üzerine basma dedi. Sadece bir anlık la bastım çokta basmadım.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Metehan
Alçının amacı zaten ayağın üzerinde baskı yaratmamak ve sabit bırakmak. Kilonuzu ve ayağa ne kadar baskı oluştuğunu bilmeden bu konuda kimse tavsiye veremez size. Eğer ayak üzerine çok baskı oluştuysa sıkıntı olabileceği gibi ayağa bir baskı uygulanmadıysa sorun teşkil etmeyebilir. Sonuçta o alçı zaten ayağı baskıdan korumak ve hareket kabiliyetini kısıtlamak için yapılıyor. Ağrı oluşmadıysa çok bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.

Mersocu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Batuhan Çalık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alçının amacı zaten ayağın üzerinde baskı yaratmamak ve sabit bırakmak. Kilonuzu ve ayağa ne kadar baskı oluştuğunu bilmeden bu konuda kimse tavsiye veremez size. Eğer ayak üzerine çok baskı oluştuysa sıkıntı olabileceği gibi ayağa bir baskı uygulanmadıysa sorun teşkil etmeyebilir. Sonuçta o alçı zaten ayağı baskıdan korumak ve hareket kabiliyetini kısıtlamak için yapılıyor. Ağrı oluşmadıysa çok bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.
Bir anlıkta bastım sonrasında kaldırdım hemen. Önceki gibi sancılar var sadece

grasdiyas

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,167
Üyeler
161,266
Son üye
thundermack