Neler Yeni

Bir anda ekran siyah oluyor ALT + TAB yapınca düzeliyor

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
1 defa da oyunda olmuştu kullandığım tarayıcı Opera GX masaüstünde bile olabiliyor bazen daha demin netflix izlerkende oldu diye tahmin ediyorum ekran 1-2 defa kararmıştı çünkü (emin değilim izlediğim dizide ara sahne de olabilir) ama genel olarak yt de oluyor ve alt + tab yaptığımda ekran geri geliyor
Bu karartınının ss ini alsana eğer ss de bir şey yokss monitörde sorun var ama monitörün şeyide alt+tab la düzelmez

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
sizce yazılımsal bir sorun olabilirmi? sıfırdan windows kursam
Direk sorunu vatana bildir yada garantisi nere aitse ekran kartını yada sistemi bu sorunun yazılımsal olacağını sanmam

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Şan
Direk sorunu vatana bildir yada garantisi nere aitse ekran kartını yada sistemi bu sorunun yazılımsal olacağını sanmam

Sorun yazılımsal bir soruna benziyor vatan ile konuştum daha demin (akrabam orada çalışıyor) ekran kartından dolayı böyle bir osrun olamaz yazılımsal bir sorun bu dedi bende hızlı bir şekilde sıfırdan temiz bir Windows kurulumu yaptım şu anda sorun devam etmiyor 1-2 gün içerisinde tekrardan yaşamazsam eğer buraya direk konuyu kapatırım ve vatana giderim desteğin için teşekkür ederim Herkese iyi forumlar

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ryzen 3 3100
MSİ B450M-A Pro Max
MSİ Ventus XS OC GTX 1660 Super
GSKILL 3000 mHZ 2x8GB
WD Blue 1 TB HDD
Crucial BX500 240GB SSD
Rampage 80+ Bronze 600W
Rampage Fusion (kasa)
Asus 24" 75 hz 1ms Monitör
Rampage Pulsar 7.1 Titreşim motorlu kulaklık

Toplamda 7926 TL verdim ama aldıktan sonra bazı parçalarda sorun çıktı sağ olsunlar sıfırıyla anında değiştirdiler.
Aga adamlarda şeref namus kalmamış o paraya ben varya offf....

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Şan
Aga adamlarda şeref namus kalmamış o paraya ben varya offf....

vatan gibi yerlerin pahalı olduğunu bende biliyorum ama vakit yoktu üni sınavları kapıya dayandıydı almak zorunda kaldım yoksa evet pahalıya geldi neyse artık sağlık olsun ben memnunum en azından iyi hizmet veriyorlar

Arslann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Manas Arslan
Ben yukarıdaki sistemin r3 1200af li olanını 1ms 75 hz monitör dahil4200 tl ye topladım

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Şan
Ben yukarıdaki sistemin r3 1200af li olanını 1ms 75 hz monitör dahil4200 TL ye topladım
Güzel kardeşim hayırlı olsun ben pişman değilim sistemden ve fiyattan gayet mutluyum ne diyebilirim yani para benim param karar benim kararım adamlar hızlı hizmet veriyor kargo işleriyle uğraşmak istemiyorum vaktim yok ne yapabilirim ki aldım gayet de memnunum

Yahhein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Görkem
Instagram
whoareyou_iamgroot
Ryzen 3 3100
MSİ B450M-A Pro Max
MSİ Ventus XS OC GTX 1660 Super
GSKILL 3000 mHZ 2x8GB
WD Blue 1 TB HDD
Crucial BX500 240GB SSD
Rampage 80+ Bronze 600W
Rampage Fusion (kasa)
Asus 24" 75 hz 1ms Monitör
Rampage Pulsar 7.1 Titreşim motorlu kulaklık

Toplamda 7926 TL verdim ama aldıktan sonra bazı parçalarda sorun çıktı sağ olsunlar sıfırıyla anında değiştirdiler.
Bende ryzen 5 5600x almıstım bozuk cıktı bakalım stok yokken nasıl değiştirecekler ne teklif etcekler 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Şan
prime95 ve furmark3d yi aynı anda çalıştır
sorunun yazılımsal bir sorun oduğunu anladım format attım düzeldi olmadı şimdiye kadar 2-3 gün sonra tekrar bir cevap yazacağım büyük ihtimalle Wallpaper engine yüzünden oldu ondan önce hiç olmamıştı ama önerin için teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende ryzen 5 5600x almıstım bozuk cıktı bakalım stok yokken nasıl değiştirecekler ne teklif etcekler 😂

Bir çözüm illaki bulurlar bende de stok yoktu il dışındaki mağazalardan ürün getirtildi ama 5600x daha yeni ve türkiye genelinde stok sorunu var inşallah güzel bir teklifle çıkarlar karşınıza ya da stok bulunur hakkınızda hayırlısı olsun

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
vatan gibi yerlerin pahalı olduğunu bende biliyorum ama vakit yoktu üni sınavları kapıya dayandıydı almak zorunda kaldım yoksa evet pahalıya geldi neyse artık sağlık olsun ben memnunum en azından iyi hizmet veriyorlar
Peki sizce verdikleri hizmek 5k ya değer mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Şan
Peki sizce verdikleri hizmek 5k ya değer mi?

Bence değer aldıktan sonra HDD (seagate) bozuk çıktı hemen değiştirdiler 2. verdikleride bozuk çıktı markayı değiştirdiler monitörde ölü piksel çıktı (AOC) il dışından yeni monitör getirdiler aynı seri onda da ölü piksel çıktı asus ile değiştirdiler. Aynı olayı itopya, İncehesap vb. sitelerde yaşasaydım kargo süresi bekleyecektim ve ortalama 15 gün daha bilgisayarı kullanamayacaktım. Şunu diyebilirsiniz itopya ve benzeri yerler bütün testleri yapıp yolluyor evet ama kargo da bir zarar gelme ihtimali var riske atmaktansa parası neyse vermeyi tercih ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,161
Üyeler
162,636
Son üye
Serkan1904
Top Bottom