Neler Yeni

Bir Aylık iPhone SE 2020 Deneyimim

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Bende yaklaşık 2 aydır kullanıyorum çok fazla oynamazsan 1 günü çıkarıyor, evde telefon elimden düşmüyor fazla oynuyorum derseniz günde 2 kere sarja takmaniz gerekebilir , ilerleyen senelerde pil sağlıgınin düşmesiyle 1 günü çıkaramıyabilir onun dışında kamerasını çok beğendim telefon baya hızlı kasma donma olmadı uzun yıllar idare eder bence tavsiye ederim

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
Evet evet bendede oluyor bazen bir kaç kez parmağımı dokunduruyorum parmağımı tanıyamıyor bende şifreyi girerek açıyorum
hocam konu zerinden baya geçmiş fakat sormadan edemeyeceğim cihazımı satacağm o yüzden içimde kalmasın satarken 1.sorum bazen cihazın ekranını açtığınızda orta tuşa bastığınızda titreme geliyor ama kilit açılmıyor veya şifre ekranı gelmemesi oluyormuydu bir diğer sorumda kamerayı açınca ufak bir ses gelmesi sizdede oluyormuydu? başka forumlara baktığımda oıs diye birşeyler diyorlarda wp tanda kamerayı açtım yine aynı ses geldi herhalde bu bir hata değil normal bişey ama sormak istedim

Murkof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mert Soydan
hocam konu zerinden baya geçmiş fakat sormadan edemeyeceğim cihazımı satacağm o yüzden içimde kalmasın satarken 1.sorum bazen cihazın ekranını açtığınızda orta tuşa bastığınızda titreme geliyor ama kilit açılmıyor veya şifre ekranı gelmemesi oluyormuydu bir diğer sorumda kamerayı açınca ufak bir ses gelmesi sizdede oluyormuydu? başka forumlara baktığımda oıs diye birşeyler diyorlarda wp tanda kamerayı açtım yine aynı ses geldi herhalde bu bir hata değil normal bişey ama sormak istedim
Evet söylediğiniz şeyler bende de oluyor. Artı olarak telefonu elinizde tutun kulak hizasında hafuf sallayın kamera icinde biseyin çıt çıt ses yaptığını duyacaksınız. O ses yapan şey kamera açılırken de aynı sesi çıkarıyor yani kafaya takmayın ois die teknoloji.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,614
Üyeler
164,882
Son üye
Luxyah
Top Bottom