The Batman 80+ Silver Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 4,782 1 Mart 2023 #1 yoksa boşa para sandalyeden devam mı
B1L0 Hayırlı forumlar Moderatör Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 9,246 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 10,932 Konum Angara İsim bilo İlgilendiği Kategoriler Her şeyden ufak ufak 1 Mart 2023 #2 aga uzun saatler pc başındayım gtüm başım sırtım her yerim ağrıyor ofis sandalyesinde olduğum halde. Bence kesinlikle alınmalı ya imkan varsa
aga uzun saatler pc başındayım gtüm başım sırtım her yerim ağrıyor ofis sandalyesinde olduğum halde. Bence kesinlikle alınmalı ya imkan varsa
milenix 80+ Gold Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 6,196 1 Mart 2023 #3 almalı yazılım/bilgisayar mühendisleri oyunculardan daha fazla bilgisayar başında geçiyor (yazılım mühendisiyim çalıştığım zamanlar günün yarısından fazlası bilgisayarla)
almalı yazılım/bilgisayar mühendisleri oyunculardan daha fazla bilgisayar başında geçiyor (yazılım mühendisiyim çalıştığım zamanlar günün yarısından fazlası bilgisayarla)