Neler Yeni

Bir daireye 2 ayrı hat çekiliyor mu

NemesisPlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
samed
Dairede türknet fiber hattı var şuan kullanılan

aynı daireye 2.bitane farklı türknet veya başka bir internet sağlayıcısından hat çekiliyor mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Bildiğim kadarıyla evet, kendi yerimizden örnek verirsem türknet vdsl 75 mbs hat mevcut, ayrıca kablonet fiber hattı mevcut. Lakin ben yalnızca türknet kullanıyorum zira kablonet akşam kısıtlaması gibi saçma bir durumu olduğu için ek olarak almaya gerek duymadım.

NemesisPlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
samed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla evet, kendi yerimizden örnek verirsem türknet vdsl 75 mbs hat mevcut, ayrıca kablonet fiber hattı mevcut. Lakin ben yalnızca türknet kullanıyorum zira kablonet akşam kısıtlaması gibi saçma bir durumu olduğu için ek olarak almaya gerek duymadım.
Demek oluyorki mesela türknet hattının yanına ben süperonline hat çekebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel

yetekoglu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yunus Emre Tekoğlu
Firmalar farklı olduğunda bunu yapabiliyorlar. Fakat aynı firmadan iki farklı hat alabilme konusunda bir fikrim yok.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,349
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Fiber olarak hat çekerler, ama bu zamanda bakır hat çekeceklerini sanmam. Eğer yakınlarda farklı bir firmanın fiberi varsa yapabilirler ama zaten Türknet Gigafiber varsa diğerlerine pek ihtiyaç yok.

NemesisPlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
samed
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel

NemesisPlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
samed
Fiber olarak hat çekerler, ama bu zamanda bakır hat çekeceklerini sanmam. Eğer yakınlarda farklı bir firmanın fiberi varsa yapabilirler ama zaten Türknet Gigafiber varsa diğerlerine pek ihtiyaç yok.
Yani fibar olarak 2 ayrı modem olabilir dairede

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alperen Kendirli
Bizim bina da fiber yok yıl 2021 Turkcell turkelekom heryeri aradım bütün caddede var bütün binalarda var bı bizde yok :) biz 1.yi bulamadık millet 2.yi arıyor :) bana zamanında 2 hat çekilemez demişlerdi isyerimiz için istiyordum personel ve müşteri farklı olsun diye ama türk telekom kabul etmemişti.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,487
İsim
Adem
Dairede türknet fiber hattı var şuan kullanılan

aynı daireye 2.bitane farklı türknet veya başka bir internet sağlayıcısından hat çekiliyor mu
Benim bildiğim kadarıyla sorduğun sorunun cevabı ne evet ne hayır çünkü aynı firmadan 2 tane alamıyorsun en azından süperonline için böyle işliyor sistem ama eminim diğer firmalar içinde aynıdır.
Fakat TTnetin altyapısıdnan 1 tane alıp 1 tanede başka bir altyapı varsa oradan alabileceğinizi düşünüyorum.

Top Bottom