Neler Yeni

Bir hevesle bilgisayar aldım akıl danışayım size

RileyT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ghost miller
Toplam taksitle 18 bin TL ye varan bir sistem aldım hayalimdi ilk defa bu kadar bir para verdim bişeye çalışıyorum şuan ama elimdeki paranın hepsini buna vermiş gibi hissediyorum ya odeyemessem korkusu hergun basıyor ve geri iade etmeyi düşünüyorum herzaman siz olsaydınız ne yapardınız
hocam paranız ya vardır ya yoktur fiyatlar ucuz değil öderim ben ay ay diyosanız içinize sindiyse kullanın yoksa bana fazla bu altından kalkamam derseniz iade edin sistemi atın bize bizde bakalım olmadı.

Hiuysll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Halil İbrahim Uysal
Evli değilseniz rahat ödersiniz hocam hem çalışıyormuşsunuz, evlilik arefesindeyim bir daha alamam diye bende aldım maaşım 15inde yatıyor 16sında taksite gidiyor ama kafaya takmıyorum gelecek ay karda sayıyorum kendimi 😂
Korkma ben evliyken aldım :) evliyken de bir şeyler alınıyor yani 😂

RoyPien09

80+ Bronze
Ödenir neden ödenmesine ki?
Bu tür şeyler için bir ön hazırlık ve bütçe planlaması yapmanız gerekiyor. Olması gerekenden daha fazla gideriniz varsa büyük bir yükü daha kaldıramayabilirsiniz. Hatan bu planlamayı yapmamış olman. Kafanıza göre iş yapmayın. Zora girmeyin.
Giderim hiç yok belli birikimim var çok şükür ama bütün parayı sistemde yatırmak bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam paranız ya vardır ya yoktur fiyatlar ucuz değil öderim ben ay ay diyosanız içinize sindiyse kullanın yoksa bana fazla bu altından kalkamam derseniz iade edin sistemi atın bize bizde bakalım olmadı.
Sistem içime sindi alamayacağı oyun yok şuan tam hayalimdeki gibi aylık 2k ödemesi var bir sekilde ödeyeceğiz artık kimler ne borçlara giriyor yorumları okuyunca içim rahatladı açıkçası

RoyPien09

80+ Bronze
Sakın iade edeyim deme. Çünkü sonrasında aynı PC yi aldığın fiyata asla alamayacaksın.
Madem bir kere almışsın, sürekli bunu düşünmemeye çalış derim. Keyfini çıkarmaya bak. Gir oyunlara kafanı dağıt.
Çalışıyorsun zaten niye ödenmesin? İlla ki ödenir bir şekilde.
Borcunu ödemeye ödersin de, iade edersen aynı PC yi bidaha aynı paraya alamazsın. Sonra da ah vah edersin. Bunu da unutma.
Son karar senin.
Haklısınız teşekkürler fiyatların zaten düşeceği yok

The Batman

80+ Silver
türkiyede birşeyi almazsan ileride daha pahalı alırsın ekran kartı hariç herşeyi taksitle alıcak gücüm vardı 1 yıl önce şimdi tek seferde rahat alabilecek gücüm var

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
Rahat ol kanka her şey ilk taksidini ödeyip ikinci taksidin yaklaşana kadar bitiyor, alışıyorsun sonra.. :)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
hocam belli bi birikim olmadan aldıysanız ödeme de zorlanabilirsinizgelir gider tablonuzu bilmiyorum ancak 18k ödenmeyecek bi rakam değil çok zorda olsa ödersiniz. PC şart bu devirde

RoyPien09

80+ Bronze
hocam belli bi birikim olmadan aldıysanız ödeme de zorlanabilirsinizgelir gider tablonuzu bilmiyorum ancak 18k ödenmeyecek bi rakam değil çok zorda olsa ödersiniz. PC şart bu devirde
Giderim hiç yok ayda en fazla 600 falan
Belli bir birikim yapmıştım açıkçası monitör de aldım hepsi 22bin yapıyor toplam aylık 2 bin tl

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Giderim hiç yok ayda en fazla 600 falan
Belli bir birikim yapmıştım açıkçası monitör de aldım hepsi 22bin yapıyor toplam aylık 2 bin TL
aylık kazancın 3kdan fazlaysa - ki 20klık limitin olduğuna göre kesin öyledir- çok rahat ödersin hocam

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
Fatih

yusuftheayay

80+ Bronze
Toplam taksitle 22 bin TL ye varan bir sistem aldım hayalimdi ilk defa bu kadar bir para verdim bişeye çalışıyorum şuan ama elimdeki paranın hepsini buna vermiş gibi hissediyorum ya odeyemessem korkusu hergun basıyor ve geri iade etmeyi düşünüyorum herzaman siz olsaydınız ne yapardınız
Taksitle bişey almayı tercih etmem, biriktirip peşin alırım

Top Bottom