Bu türden konuşmak yerine açıklama yapabilirsin. Ve her zaman dediğim sözün arkasındayım.Gerçekten hür iradenle bunu yazdıysan, geçmiş olsun dostum sana.
Metal severim ama metal yerine rap tercih ederimGerçekten hür iradenle bunu yazdıysan, geçmiş olsun dostum sana.
Ne dinlediği bizi ilgilendirmiyormuş öyle diyorBu türden konuşmak yerine açıklama yapabilirsin. Ve her zaman dediğim sözün arkasındayım.
Sevgilin seni rapçi biriyle falan mı aldattı ne bu nefret anlamadım konularını okuyorum ve takip ediyorum da : D?Arkadaşlar bu saçma (bana göre) müzik türünden ne anlıyorsunuz?
Kadim görev verilmiş bir arkadaş kadim görevin ne olduğunu açıklamıştım ama konum silindi yasakmış : /Ya çok fazla uzamadı mı bu konu? Sinirlenip tartışmak yerine sakin olup bu olayı hiç yaşanmamış gibi görsenhiz? konu sahibi çok ciddi biri de değil zaten. Sinirlendiğinizi belli ederek onu daha da mutlu ediyorsunuz.
Bir şey yapmamanızı öneririm. Durduk yere parlayıp haksız çıktığım bir durumda ben konuşmamayı tercih ederdim.HAHAH ne yapmam gerekiyor şuan benim;
"ULAAAN NE DİYORSUN SEN???" falan mı demem lazım?
Diğer müzik türlerinde olmayan birsürü tür teknik vb şeyler var
Kısaca kaliteli
Zevkin baya kötüymüş![]()