Neler Yeni

Bir Kasaya İki Farklı Marka SSD Takılır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mahmud Yıldırım
Patriot biraz daha iyi.
garip bir şekilde bazen 500/500 çıkıyor bazen 300/250 çıkıyor bilemedim. birde ürün görseli yanlış görseldeki ürün kutulu ürün bu ise ufak bir pakette geliyor insanları kandırmayın bence :)
Biri pöyle yazmış patriotun altına
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam apacerı al.
tamam o zaman senide yordum çok tşk ederim kusura bakma tekrardan yorumda kafamı karıştırdı zaten apacer alim

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,419
İsim
Hakan
Biri pöyle yazmış patriotun altına

tamam o zaman senide yordum çok tşk ederim kusura bakma tekrardan yorumda kafamı karıştırdı zaten apacer alim
Evet apacer.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit
Blgi̇si̇yarin hafizasi 240 gb ve artik yetmi̇yor ama kafam şuna takildi, kasamda beni̇m addata marka var öneği̇n ben i̇lla ramler gi̇bi̇ ayni marka mi almak zorundayim yoksa farkli markada olsa perfonmasli çalişir mi ?

Bi̇de si̇ze zahmet atacağim kasaya 2 ssd takilabi̇li̇r mi̇ ? Ben tam anlamadim ama (dahili 2.5? Hdd/ssd sürücü yeri : 3) bu 3 tane ssd takabi̇li̇r mi̇yi̇m mi̇ demek ?

Kasanin li̇nki̇ : https://www.hepsiburada.com/frisby-...-fan-oyuncu-bilgisayar-kasasi-pm-HB00000KA99R

Almak i̇stedi̇ği̇m ssd li̇nki̇ : https://www.n11.com/urun/kingston-a...25-240-gb-sata-3-ssd-742400?magaza=techburada

Arkadaşlar ürünün açiklamasinda 500-350 yaziyor en aşşida markanin açiklamasinda da 500-450 mb yaziyor. Hangi̇si̇ doğru ?
Aynı marka almak gibi bir zorunluluk yok, alabilirsiniz. M2 için Pny ve Kingston, SATA tarafında Patriot, Samsung ve SanDisk öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mahmud Yıldırım
Aynı marka almak gibi bir zorunluluk yok, alabilirsiniz. M2 için Pny ve Kingston, SATA tarafında Patriot, Samsung ve SanDisk öneririm.
Hocam apacer aldım sorun olur mu. Donanım arşivinde izledim oda inceleme yapmış. aldım sorun olmaz dimi

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit
Hocam apacer aldım sorun olur mu. Donanım arşivinde izledim oda inceleme yapmış. aldım sorun olmaz dimi
Ben SATA tarafında Patriot, Samsung ve SanDisk dışında almazdım ama hayırlı olsun yine de.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
3 adet ssd,2 adet hdd takılabilir.

Necrowolf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Halil İbrahim ürel
Blgi̇si̇yarin hafizasi 240 gb ve artik yetmi̇yor ama kafam şuna takildi, kasamda beni̇m addata marka var öneği̇n ben i̇lla ramler gi̇bi̇ ayni marka mi almak zorundayim yoksa farkli markada olsa perfonmasli çalişir mi ?

Bi̇de si̇ze zahmet atacağim kasaya 2 ssd takilabi̇li̇r mi̇ ? Ben tam anlamadim ama (dahili 2.5? Hdd/ssd sürücü yeri : 3) bu 3 tane ssd takabi̇li̇r mi̇yi̇m mi̇ demek ?

Kasanin li̇nki̇ : https://www.hepsiburada.com/frisby-...-fan-oyuncu-bilgisayar-kasasi-pm-HB00000KA99R

Almak i̇stedi̇ği̇m ssd li̇nki̇ : https://www.n11.com/urun/kingston-a...25-240-gb-sata-3-ssd-742400?magaza=techburada

Arkadaşlar ürünün açiklamasinda 500-350 yaziyor en aşşida markanin açiklamasinda da 500-450 mb yaziyor. Hangi̇si̇ doğru ?
Takılır

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit
napayim geri mi ade edim iptal mi edim. değerleri iyi diye aldım
İade et demiyorum zaten mesajımı okuduysan. Ben bu üçü arasında tercih yapardım dedim SSD'ye kötü demedim?

Hocam hayır, arkadaş kanıt göstermeden söylemiş, Patriot ile Apacer çok yakın, Apacer daha ucuzdu onu aldınız.
Kanıt göstermelik bir durum yok ben alacak olsam bunları alırdım dedim sadece. o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,092
Üyeler
166,881
Son üye
mehmet98
Top Bottom