Neler Yeni

Bir kız size kaçmayı düşünse?

Örneğin Oda niyetli Sevgilisiniz ve bayağı bağlısınız bir birinize ve kızda size kaçmak istiyor ayrı yaşamak istiyorsunuz yaşınız da uyumlu akraba vs tanıdık hiç kimse olmadan bir birinizle başka şehre gidip beraber yaşamayı düşünür müydünüz kendi aranızda nikahta olabilir..

Özellikle ayrı yaşamayı sevenler cevaplasın

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Düşünülür ama öyle kızlar çok nadir olur şimdikiler çevre ister, rekabeti sever, ailesi/tanıdıklarından kopamaz. Biz erkekler yalnız olsak bile koymaz ama kızların zoruna gider.
Bir kız arkafalım var 3 yıldır sevgilisiyle ayrı yaşıyor ikisife homeoffice çalışıyor ailelerinden uzak ve habersizler şimdi evlilik kararı aldılar clup'te kendi aralarında evlenecekler

Rulep

80+ Gold
Bir kız arkafalım var 3 yıldır sevgilisiyle ayrı yaşıyor ikisife homeoffice çalışıyor ailelerinden uzak ve habersizler şimdi evlilik kararı aldılar clup'te kendi aralarında evlenecekler
Niye öyle bir şey yapıyorlar ki

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bence ailelerinin haberleri olsa iyi olabilir. Yine kaçacaklarsa kaçsınlar ama anne-babanın haberi olsa iyi olur.

Mert

80+ Silver
Yaşlar kaç?

Emrhan_

80+ Bronze
Kızın karakterinin nasıl olduğuna bağlı her konuda yapabildiğimiz kadar birbirimize destek olacaksak olur. Ayy aşkım ben bunu yapamamm falan deyip sadece yatacak ise kendisine başka birini bulabilir.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,774
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Örneğin Oda niyetli Sevgilisiniz ve bayağı bağlısınız bir birinize ve kızda size kaçmak istiyor ayrı yaşamak istiyorsunuz yaşınız da uyumlu akraba vs tanıdık hiç kimse olmadan bir birinizle başka şehre gidip beraber yaşamayı düşünür müydünüz kendi aranızda nikahta olabilir..

Özellikle ayrı yaşamayı sevenler cevaplasın
Evlilik bana gore degil ama ayri sehirde yasamak vs tam benlik akraba vb ivir zivirlar yok dert yok tasa yok

Kara*

80+ Silver
Kızın karakterinin nasıl olduğuna bağlı her konuda yapabildiğimiz kadar birbirimize destek olacaksak olur. Ayy aşkım ben bunu yapamamm falan deyip sadece yatacak ise kendisine başka birini bulabilir.
-askm ben yatim sen bulaşık çamaşır evi süpür işime gelirse yemek yaparım sen işten gelene kadar numaradan 2-3 toparlarım etrafı sonra yine yatarım seni cok seviom seni hep birlikte yaşayalım!

Top Bottom