Neler Yeni

bir oyun kodunu kullanma

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
killa
arkadaşlar severe oynadigim oyunun hileinin kodlari bugun dagitldi cogu kisi kodu çalıştırıp youtubeye koyuyor bende youtubeden indirmeyi duusndum fakat yorumlarda keylogger yaziyor bende kendim yapabilirmiyim diye dusunuyorum hilein sahibinin yazdigi yaazi
(## Why have we decided to do this?
- The source code fell into the wrong hands, and the one that perpetrated such a thing is willing to sell the source code for monetary gain. Rather than having some poor people waste hundreds of dollars for an older version of the source code to our project, we highly prefer releasing it for free and have it be an educational opportunity for many.
- We are unsure if the perpetrator is actually willing to release the source code. However, it is best to take no chances and release it ourselves in his place to a guarantee a proper release.
- The perpetrator that obtained the source code deals with malware on a daily basis. It would be insanely unsafe for people to download his version of the source code, because it could be packed with dangerous malware. Our own release is guaranteed to be free of viruses.
- Our own version is properly documented. His version lacks the comments and additional information that explains the functioning of our code.
- To protect our competitors. While it is expected of us to supplant our competitors, we do not condone unfair marketing practices or hurtful behavior towards them. The perpetrator has allegedly obtained identifying information about our competitors, and we do not want it to be included or otherwise spread by his releases.) turkcesi:
## Bunu yapmaya neden karar verdik?
- Kaynak kodu yanlış kişilerin eline geçti ve böyle bir şeyi gerçekleştiren kişi parasal kazanç için kaynak kodunu satmaya razı oldu. Bazı yoksul insanların projemizin kaynak kodunun eski bir sürümü için yüzlerce dolar harcamasından ziyade, onu ücretsiz olarak yayınlamayı çok tercih ediyoruz ve birçokları için bir eğitim fırsatı olmasını sağlıyoruz.
- Failin kaynak kodunu serbest bırakmaya gerçekten istekli olup olmadığından emin değiliz. Bununla birlikte, en iyisi, hiçbir şeyi şansa bırakmamak ve uygun bir serbest bırakma garantisi için onu onun yerine kendimiz serbest bırakmaktır.
- Kaynak kodunu elde eden fail, kötü amaçlı yazılımlarla günlük olarak ilgilenir. Tehlikeli kötü amaçlı yazılımlarla dolu olabileceğinden, insanların kendi kaynak kodu sürümünü indirmeleri delicesine güvensiz olurdu. Kendi sürümümüzün virüs içermediği garantilidir.
- Kendi versiyonumuz uygun şekilde belgelenmiştir. Onun sürümü, kodumuzun işleyişini açıklayan yorumlardan ve ek bilgilerden yoksundur.
- Rakiplerimizi korumak için. Rakiplerimizin yerini almamız beklenirken, haksız pazarlama uygulamalarına veya onlara karşı incitici davranışlara göz yummayız. Failin rakiplerimiz hakkında tanımlayıcı bilgiler elde ettiği iddia edildi ve bunların bültenlerine dahil edilmesini veya başka bir şekilde yayılmasını istemiyoruz.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
hangi oyun bu ?

Top Bottom