Neler Yeni

Bir Şey Alacaksanız Elinizi Çabuk Tutun!

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Şimdi mesela Amazon indirimleri gelecek 15 güne. Beklenmeli mi alınmalı mı muamma.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
mehmet ali oğuz
Şimdi mesela Amazon indirimleri gelecek 15 güne. Beklenmeli mi alınmalı mı muamma.
15 güne zamlanıp indirdik diyebilirler :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acaba 1 ay mining görmüş tr garantili 3080 rog strix alınır mı sıkıntı yaşatır mı . 22.05.2022 de alınma 13500 elden

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Conqueror

Acaba 1 ay mining görmüş tr garantili 3080 rog strix alınır mı sıkıntı yaşatır mı . 22.05.2022 de alınma 13500 elden
Bence sorun çıkarmaz 1 ayda ne kadar hunharca kullanmış olabilirler ki sonuçta garantisi de var fakat mining yapıldığını anlarlarsa garanti dışı kaldığını da unutma

Allmuted

80+ Bronze
hocam bi ürün için para biriktiriyoruz 2 ayda biriktiğinde bakıyoruz ürün 30% zam yemiş yine biriktiriyoruz bu sefer yeni modeller çıkıyor veya yine zamlanıyor borca girip almak artık mantıklı geliyor
5k borç yaptım 12 ay ödücem 2 gündür düşünüyorum xbox 9 nesil kol alsam aylık 65₺ den ödüyorum zor zamanlar..

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Conqueror
5k borç yaptım 12 ay ödücem 2 gündür düşünüyorum xbox 9 nesil kol alsam aylık 65₺ den ödüyorum zor zamanlar..
Borçsuz olmuyor almadığın her ürün gün geçtikçe zamlanıyor vade farksız taksit seçenekleri olan ürün yakalarsanız kaçırmayın

Allmuted

80+ Bronze
Borçsuz olmuyor almadığın her ürün gün geçtikçe zamlanıyor vade farksız taksit seçenekleri olan ürün yakalarsanız kaçırmayın
Hocam 100₺ fark oluyor ikinci el uygulamasında kafayı yicem alıp almamak arasında gidip geliyorum. Bayramdan sonraya bile bıraksam fiyatı uçucakmış gibi geliyor paranoyak oldum iyice

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Conqueror
Hocam 100₺ fark oluyor ikinci el uygulamasında kafayı yicem alıp almamak arasında gidip geliyorum. Bayramdan sonraya bile bıraksam fiyatı uçucakmış gibi geliyor paranoyak oldum iyice
Hangi uygulama Dolap mı?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,266
İsim
Bilal Tepe

16k ya sıvı soğutma veya 3 fanli rtx 3090 var onu al bence elden

Allmuted

80+ Bronze

Allmuted

80+ Bronze
O siteyi daha önce duymamıştım nasıl çalışıyorlar dolap gibi mi?
Aynen hiçbir farkı yok dolaptan önce zebramo vardı şimdi herkes dolap a gidince ürün çeşitliliği azaldı ama bazen güzel şeyler denk geliyor

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,091
İsim
Zeki Müren
İphone nun Çin de üretilmesi Çin malı olduğu anlamına gelmiyor yine menşei Abd sonuçta. Ayrıca Abd nin şimdiye kadar ambargo koyduğu ülkelerin veya kurumların ne hale geldiğini hiç görmedin galiba? En basiti Huawei den örnek verebiliriz 2 - 3 sene öncesine kadar Samsung ve İphone bile sollayarak dünyanın en iyi telefonu haline gelmişti bir ambargo sonrasında ismini bile duyamaz olduk.
Kardeşim insanlar telefon alırken alışkanlıklarına bakıp google göremedikleri için huawei bitti ama abd'de üretirse eğer adam telefonu o işçilik ücretine verirse piyasada yeri bile kalmaz iphonelar %40-50 zam alsın bakalım pazar payını gör sen borsada hisse senedini alan adam kalmaz. Dersen ki o satsın diye amerika çinin ürünlerini yasaklarsa samsung gibi o zaman amerika halkı sokaklara dökülür oranın halkı politikacıları da sevmiyor genel olarak zaten tek hatasına fişini çekerler. Benzin fiyatları bile tüm dünyada krizde yükseldiği için ABD'de de yükseldiği halde bir sonraki seçimler cumhuriyetçi partinin oylarına bak nasıl yere çakılıyor. Oranın halkı da çok cahil ama en azında bizim halk gibi güdülmeyi sevmiyorlar

Top Bottom