Neler Yeni

Bir şey olur diye sürekli tedirgin olmak

Notghost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ahmet Taha
zaten bu sorunlar en cok bos durmaktan kaynaklanıyo kendımden bılıyorum ugrasacak mesgale lazım herneyse galıba troıdle alakalıydı senın durum gecen forumdan hatırlıyorum yanlıssa duzelt doktorun ultasondan sonra troıdın azına coguna gore dozda ılac verıcek yanı cok sakın ol korkucak hıcbırsey yok olsa bıle kı ben olucagını dusunmuyorum tıpta herseyın cozumu var herneyse. hem o an kafana guzel seyler getır hatta ben soyle yapıyorum benım asırı guldugum hayat boyu 2 3 sey vardır ne zaman tedırgın panık olsam aklıma onları getırıyorum ve konu ne olursa olsun cok cıddı bıle sebek gıbı gulme tutuyo rahatlamak ıcın ıse yarıyo tedırgınlıgım panıgım de gecıyo umarım sonucunda hayırlısıyla ıyı cıkar
Tekrardan selam ultrasondan geldim doktor bozulmalar var ama ilaçlarla hallederiz dedi ilerde kötü birşeye dönermi dedim çok çok nadir dedi şimdiden teşekkür ederim küçük kistler varmış

Clayz

80+ Silver
Tekrardan selam ultrasondan geldim doktor bozulmalar var ama ilaçlarla hallederiz dedi ilerde kötü birşeye dönermi dedim çok çok nadir dedi şimdiden teşekkür ederim küçük kistler varmış
normal seyler hocam duzenlı kontrole gıdıp ılaclarlada cozulur cogu kıst ıcın amelıyata gerek olmuyo sorunsuz olmasına sevındım tekrardan cok cok gecmıs olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,364
Üyeler
170,352
Son üye
Ropor
Top Bottom