pintipin.com sitesinden 29 tl ye windows 10 pro var arkadaşım dün aldı kurdu hiç bir sorunu yokmuş ama ben emin olamadım sizlere sormak istedim emin olmak için alsam kursam bir sıkıntı olur mu veya site güvenlimi, bilgilendirirseniz sevinirim.
Yusuf kayaalpin sponsoru kendileripintipin.com sitesinden 29 TL ye windows 10 pro var arkadaşım dün aldı kurdu hiç bir sorunu yokmuş ama ben emin olamadım sizlere sormak istedim emin olmak için alsam kursam bir sıkıntı olur mu veya site güvenlimi, bilgilendirirseniz sevinirim.
yani güvenilir dimi bir sıkıntı olmaz.Yusuf kayaalpin sponsoru kendileri
Sağlam lisanstan al bence ben ordan aldım gayet güzelpintipin.com sitesinden 29 TL ye windows 10 pro var arkadaşım dün aldı kurdu hiç bir sorunu yokmuş ama ben emin olamadım sizlere sormak istedim emin olmak için alsam kursam bir sıkıntı olur mu veya site güvenlimi, bilgilendirirseniz sevinirim.
pintipin.com sitesinden 29 TL ye windows 10 pro var arkadaşım dün aldı kurdu hiç bir sorunu yokmuş ama ben emin olamadım sizlere sormak istedim emin olmak için alsam kursam bir sıkıntı olur mu veya site güvenlimi, bilgilendirirseniz sevinirim.